Zadovoljna.si
image (28)

Njam...

Paradižniki polnjeni s tuno

Z. T.
01. 07. 2010 17.35
0

Čas dopustov je tukaj in ko smo na oddihu, se večini ne ljubi stati ob vročem štedilniku. Zato so hladni paradižniki napolnjeni s tunino maso prava izbira.

Sestavine za 4 osebe:

4 srednje veliki paradižniki

80 g tune

1 žlica kaper

2 žlici kruhovih drobtin

Priprava:

Izberite zrele paradižnike in jim odrežite zgornji del. Z žlico odstranite notranjost paradižnika ter ji v skledi primešajte tuno, kapre in kruhove drobtine. Paradižnike posolite ter jih napolnite s tunino maso. Lahko jih okrasite s kaprami ter prelijete s tatarsko omako. Postrezite hladno.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561