Sestavine:
500 g piščanca
2 čebuli
olivno olje
200 g kuhanega fižola
3 paradižnike
2 papriki
200 g kuhane koruze
8 tortilj
načo sir
čili
poper
sir gavda
kisla smetana
Priprava:
Najprej sesekljamo čebulo in narežemo meso na majhne koščke. Nato v istem vrstnem redu popražimo sestavine, dodamo še fižol in koruzo. Začinimo in na zmernem ognju dušimo nadaljnjih 15 minut. Pripravimo še omako iz načo sira, naribane gavde in kisle smetane, po okusu pa dodamo še malce čilija. Na koncu nadevamo tortilje z mesom in zelenjavo, jih položimo v pekač in prelijemo s sirno omako. Vse skupaj pečemo v pekaču pri 200º C dobrih 10 minut.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV