Sestavine:
1 kg lignjev
100 g pršuta
250 g rdečega radiča
2-3 stroke česna
peteršilj
sveže mlet poper
1 dcl olja
Nadev:
Krake lignjev in pršut drobno narežite, dodajte rdeči radič, narezan na tanjše kratke rezance, sesekljani peteršilj in česen. Vse začinite z mletim poprom in vegeto ter zmešajte.
Priprava:
Lignje očistite in jih nato napolnite z nadevom, odprtine pa zaprite z zobotrebci. V ponvi na hladno olje zložite lignje, pokrijte jih in počasi pecite z ene in druge strani pod pokrovom 15 - 20 minut.
Za prilogo je priporočljiva krompirjeva solata ali poljubno izbrana zelenjava.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV