Zadovoljna.si
image (28)

Njam...

Polnjeni lignji

Z.M.
20. 01. 2010 16.13
0

Postrezite si z morsko specialiteto, ki vas bo zagotovo navdušila!

Sestavine:

1 kg lignjev
100 g pršuta
250 g rdečega radiča
2-3 stroke česna
peteršilj
sveže mlet poper
1 dcl olja

Nadev:

Krake lignjev in pršut drobno narežite, dodajte rdeči radič, narezan na tanjše kratke rezance, sesekljani peteršilj in česen. Vse začinite z mletim poprom in vegeto ter zmešajte.

Priprava:

Lignje očistite in jih nato napolnite z nadevom, odprtine pa zaprite z zobotrebci. V ponvi na hladno olje zložite lignje, pokrijte jih in počasi pecite z ene in druge strani pod pokrovom 15 - 20 minut.
Za prilogo je priporočljiva krompirjeva solata ali poljubno izbrana zelenjava.
 

UI Vsebina ustvarjena brez generativne umetne inteligence.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 646