Sestavine za 4 osebe:
500 g svežih rezancev
1 manjša glava radiča
250 g repkov rakcev
1 strok česna
polovica sveže paprike
nekaj vejic timijana
pol kozarca belega vina
sol
poper
Priprava:
Na drobno narežite česen in papriko ter dve minuti pražite na olju. Dodajte radič, ki ste ga pred tem razrezali na lističe ter vse skupaj kuhajte 5 minut, posolite in popoprajte.
Prilijte belo vino ter kuhajte na dokaj močnem ognju, dodajte še rakce in timijan ter kuhajte še 2 minuti. V loncu skuhajte rezance, odcedite jih ter jih prelijte z omako.
Okrasite s timijanom in postrezite.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV