Sestavine:
1 lonček jogurta
2 jajci
1 skodelica sladkorja
pol skodelice olja
2 skodelici moke
1 vaniljev sladkor
1 pecilni prašek
Priprava:
Najprej zmešajte jogurt z jajci, nato dodajte sladkor in olje, zatem še moko in pecilni prašek. Vse skupaj mešajte 10 minut. Pečico segrejte na 250 stopinj Celzija. Gladko zmes nalijte do polovice namaščenega in z drobtinami potresenega pekača in pecite 10 minut pri temperaturi 250 stopinj Celzija. Na rahlo zapečeno testo lahko dodate sadje po želji. Na sadje dodajte še preostalo polovico tekočega testa, temperaturo znižajte na 150 stopinj Celzija in pecite še 30 minut. Pecivo nato ohladite in postrezite.
KOMENTARJI (2)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV