Potrebujemo:
400 g špagetov
150 g slanine
50 g parmezana
2 jajci
peteršilj
sol
olje
Slanino narežite na čim bolj drobne kocke. V večji količini vrele slane vode skuhajte špagete. Na vročem olju v ponvi med mešanjem hrustljavo popecite slanino. Olje in maščobo od slanine odlijte, k slanini v ponev pa prilijte smetano. Dodajte parmezan, premešajte, pri nizki temperaturi segrejte in odstavite. Pazite, da omaka ne zavre. Špagete odcedite. Takoj jih stresite v smetanovo omako in premešajte. Jajca razžvrkljajte in umešajte med vroče špagete. Po želji potresite s sveže mletim črnim poprom in sesekljanim peteršiljem.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV