Potrebujemo:
1 malancan
2 paradižnika
česen
olivno olje
sveža bazilika, peteršilj, timijan, origano, rožmarin
sir (nariban ementaler ali mocarela)
sol
Malancan operemo in vzdolžno narežemo na rezine ter jih osolimo. Paradižnik narežemo na kolute. Z olivnim oljem naoljimo ponev ali žar. Nanj položimo rezine malancana in jih na hitro popečemo, nato dodamo še paradižnik. Potresemo s strtim česnom, sesekljano baziliko, peteršiljem in timijanom, origanom ter rožmarinom. Pečemo, dokler melancani ne porjavijo in paradižnik ne začne oddajati soka. Posujemo z naribanim sirom in pečemo, dokler se sir ne stopi. Serviramo toplo.
Dober tek vam želi ekipa Zadovoljna.si.
Njam...
Spomladanski malancani
Lahka spomladanska jed, ki ji bodo z veseljem zaupali tudi vegetarijanci.
UI
Vsebina ustvarjena brez generativne umetne inteligence.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV