Sestavine:
– 400 g ohrovta
– sol
– 1 čebula
– olivno olje
– 300 g lososa
– 250 g listnatega testa
– drobtine
– 1 jajce
Priprava:
Ohrovtove liste dobro operite in narežite. V slani vodi ohrovt kuhajte nekaj minut in ga dobro odcedite. Čebulo olupite in narežite na kolesca. V ponvi segrejte olje in prepražite čebulo. Dodajte file lososa in ga popecite na obeh straneh. Listnano testo razvaljajte in ga potresite z drobtinami. Nanje položite ohrovt in lososove fileje s čebulo. Testo zvijte in premažite s stepenim rumenjakom. Pecite približno 35 minut na 200 stopinj Celzija.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV