Zadovoljna.si
Pisana nabodala za lepši dan.

Njam...

Zelenjavna nabodala s tofujem

Ž.B.
24. 01. 2010 18.53
0

Hitra in okusna nabodala za popestritev dneva.

Pisana nabodala za lepši dan.
Pisana nabodala za lepši dan.FOTO: iStockphoto

Sestavine:

400 g dimljenega ali z zelenjavo mariniranega tofuja
2 stroka česna
sojina omaka
sveže mlet poper
4 žlice oljčnega olja
24 manjših šampinjonov
24 češnjevih paradižnikov
1 bučka
1 čebula
lesena nabodala


Tofu narežemo na kocke. Česen sesekljamo in stresemo na tofu. Začinimo s sojino omako in poprom, zalijemo z oljem ter dobro premešamo. Na hladnem mariniramo vsaj eno uro. Čebulo narežemo na krhlje. Gobe in bučke očistimo, bučke narežemo na kocke.

Na palčke izmenično nabadamo tofu, šampinjone, češnjeve paradižnike, kose bučk in krhlje čebule. Nabodala položimo na srednje vroč žar ali ponev in pečemo 10 minut ter vmes večkrat obrnemo. Pečene pokapamo s kajmakom ali oljčnim oljem.

Dober tek vam želi ekipa Zadovoljna.si.
 

UI Vsebina ustvarjena brez generativne umetne inteligence.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 646