Zadovoljna.si
ženska z mobilnim telefonom

Novice

Top 3 aplikacije, ki vam lahko močno olajšajo življenje

Ma.K.
17. 10. 2024 08.23
0

V hitrem tempu sodobnega časa je pametni telefon postal nepogrešljiv pripomoček, ki ne služi le za komunikacijo, temveč pomembno pomaga tudi pri organizaciji dneva na različnih ravneh. Pri tem igrajo pomembno vlogo aplikacije, ki služijo kot okno v svet informacij, pomagajo pri vsakodnevnih opravilih in vas ohranjajo povezane, ne glede na to, kje se nahajate. No, včasih pa lahko z uporabo aplikacij pridete tudi do super nagrad ...

Si še lahko predstavljate življenje brez pametnega telefona? Najbrž ne. Ta majhna napravica nam je v številnih pogledih močno olajšala življenje. S pametnim telefonom lahko denimo v trenutku preverite vse aktualne novice dneva, nakupujete kar iz domačega naslonjača in takoj zatem preverite še stanje na bančnem računu ter plačate položnice.

Tudi na poti vam ta pametna naprava pride še kako prav, saj lahko pomaga pri navigaciji, ohranjanju stika z družino, prijatelji in znanci ter beleženju vseh opravkov, na katere bi sicer zlahka pozabili. Možnosti, ki jih nudi pametni telefon, je torej ogromno, zanje pa so zaslužne predvsem aplikacije - programska oprema, s pomočjo katere lahko urejate fotografije, komunikacirate s svetom, upravljate svoje finance, nakupujete ... A to še ni vse! Z uporabo nekaterih aplikacij lahko tudi veliko prihranite in osvojite super nagrade!  

A pojdimo lepo po vrsti ... 

Aplikacije so torej izjemno funkcionalne in enostavne za uporabo, res pa je, da jih je ogromno, zato je dobro vedeti, katere so tiste, ki se jih resnično splača naložiti na vaš telefon. Pripravili smo sklop 3 vrst aplikacij, za katere smo prepričani, da vam bodo močno olajšale življenje in vam prinesle kar največ ugodnosti. 

1. Organizacija in finance

Nepogrešljivi aplikaciji sodobnega časa sta vsekakor mobilna pisarna in mobilna banka. Prva vključuje elektronsko pošto, možnost hrambe, pregledovanja in urejanja dokumentov ter nabor raznih pisarniških orodij, druga pa vam v vsakem trenutku dneva ponudi vpogled v vaše finance in upravljanje z njimi. Tako lahko imate ves čas odličen pregled nad svojimi prihodki, odhodki in prihranki. 

Mobilne aplikacije vam lahko močno olajšajo življenje in vam prinesejo kopico ugodnosti.
Mobilne aplikacije vam lahko močno olajšajo življenje in vam prinesejo kopico ugodnosti. FOTO: Shutterstock

2. Komunikacija in povezljivost

S pomočjo komunikacijskih aplikacij lahko enostavno stopite v kontakt z ljudmi na različnih koncih in krajih sveta, in to ne prek glasovnega, temveč tudi preko video klica. Obenem lahko z družino, prijatelji in znanci stike ohranjate tudi prek družbenih omrežij, ki so dostopna na aplikacijah – bodisi prek klepetalnikov, bodisi z objavami na svojem profilu, kjer lahko delite svoje misli, občutke, doživetja. Tu na svoj račun pridejo še aplikacije za zajemanje ter urejanje fotografij in video posnetkov, s pomočjo katerih lahko samo z nekaj kliki ustvarite posnetke v slogu profesionalcev. 

3. Nakupovanje

S pomočjo aplikacij tudi nakupovalna izkušnja dobi povsem nove razsežnosti. Vzemimo za primer trgovine Lidl. Če se sprehodite med njihovimi dobro založenimi policami, vam bo kaj hitro postalo jasno, da lahko tu vedno najdete najrazličnejše kakovostne izdelke po ugodni ceni. 

Dejstvo je, da v trgovinah Lidl vedno preprosto prihranite, pa če se odpravite po osnovna živila, oblačila, orodje ali izdelke za dom. Z aplikacijo Lidl Plus pa že tako ugodni nakupi postanejo še ugodnejši. Aplikacija vas namreč obvešča o aktualni ponudbi, novostih in znižanjih ter poskrbi, da ne zamudite nobene akcijske ponudbe. 

Prav tako vam nudi številne partnerske ugodnosti, recepte in sezname sestavin, ki jih je treba nakupiti za njihovo pripravo in vedno nove kupone, s katerimi si lahko zagotovite izjemne prihranke. 

To pa še ni vse! 

Če v času od 3.10. do 26. 10. 2024 v kateri koli trgovini Lidl po Sloveniji kupite vsaj 1 Milka ali Oreo izdelek in ob nakupu skenirate svojo Lidl Plus aplikacijo, pridobite možnost sodelovanja v nagradni igri in se potegujete za privlačne nagrade: 
- osebni avtomobil Hyundai i10
- 3x Lidlovo vrednostno kartico za 300 evrov in 
- 24x Milka paket.

Nagradna igra Lidl Plus, Milka, Oreo
Nagradna igra Lidl Plus, Milka, OreoFOTO: Arhiv naročnika

Sodelujete lahko tudi večkrat! 

Možnost sodelovanja v nagradni igri namreč pridobite z vsakim nakupom, ki vsebuje Milka ali Oreo izdelke. Če še nimate aplikacije Lidl Plus na svojem pametnem telefonu, je sedaj pravi čas, da si jo naložite, v Lidlu kupite Milka ali Oreo izdelek in ob nakupu skenirate Lidl Plus aplikacijo. 

Prav tako lahko v nagradni igri sodelujete tako, da na 6111 pošljete SMS s ključno besedo Lidl in poveste, kateri je vaš najljubši Milka ali Oreo okus. A pohitite, nagradna igra namreč traja samo do 26. 10. 2024


Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604