Zadovoljna.si
Cissy Houston in Whitney Houston

Novice

Umrla mama najbolj slavne pevke na svetu

N. Č.
08. 10. 2024 09.54
0

Umrla je Cissy Houston, mama glasbene ikone Whitney Houston, ki je v javnosti blestela s svojim glasom in svetlim nasmehom, vse dokler se ni njeno življenje leta 2012 tragično končalo.

Cissy Houston je bila mama slavne pevke Whitney Houston, hkrati pa je bila tudi sama odlična gospel pevka, dvakrat nagrajena z grammyjem, v svoji obsežni glasbeni karieri pa je sodelovala s številnimi znanimi imeni, kot so Elvis Presley, Aretha Franklin in Van Morrison.

Tragično življenje slavne pevke, ki se je spopadala z odvisnostjo
Preberi še
Tragično življenje slavne pevke, ki se je spopadala z odvisnostjo

Smrt

Cissy Houston je umrla v starosti 91 let, tiskovni predstavnik družine pa je sporočil, da je bila Houstonova obkrožena z družino, ko je v ponedeljek umrla v svojem domu v Newarku v New Jerseyju, pred tem pa je bila v bolnišnici zaradi Alzheimerjeve bolezni.

Njena smrt bo za vedno pustila praznino v naših srcih
Preberi še
Njena smrt bo za vedno pustila praznino v naših srcih

Pat Houston, Cissyna snaha, je v iskreni izjavi izrazila žalost družine. "Naša srca so polna bolečine in žalosti. Izgubili smo matriarha naše družine," je dejala in dodala: "Mama Cissy je bila močna osebnost v naših življenjih. Ženska globoke vere, ki ji je bilo zelo mar za družino, službo in skupnost."

Whitney in Cissy Houston
Whitney in Cissy HoustonFOTO: AP
Umrl je pevec, ki smo ga spoznali na Evroviziji
Preberi še
Umrl je pevec, ki smo ga spoznali na Evroviziji

"Njena več kot 70-letna kariera v glasbi in zabavi bo ostala v ospredju naših src. Njeni prispevki k popularni glasbi in kulturi so neprimerljivi. Blagoslovljeni in hvaležni smo, da ji je bog omogočil, da je preživela toliko let z nami, in hvaležni smo za vse dragocene življenjske lekcije, ki nas jih je naučila. Naj počiva v miru poleg svoje hčerke Whitney in vnukinje Bobbi Kristine ter drugih cenjenih družinskih članov," je še javnosti sporočila žalujoča družina.

Slovo igralca, ki ga poznamo iz kultnega filma
Preberi še
Slovo igralca, ki ga poznamo iz kultnega filma
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: eu.northjersey.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604