Zadovoljna.si
Popusti

Novice

'Black Friday' bo letos na ta dan

Zadovoljna.si
03. 11. 2023 08.57
0

Črni petek se bo letos zgodil 24. novembra, kar pomeni, da nas v prihajajočih tednih čakajo številni popusti tako na spletu kot tudi v fizičnih trgovinah.

Ker cene še naprej rastejo, je bolj kot kdaj koli prej pomembno, da pri nakupovanju dobite največ za svoj denar. Na srečo so na obzorju razprodaje, ki jih prinaša črni petek 2023, te pa ponujajo velike popuste za vse vaše nakupovalne potrebe.

Črnemu petku, ki izvira iz Amerike in se obeležuje dan po zahvalnem dnevu, neposredno sledi kibernetski ponedeljek oz. 'Cyber Monday', ki bo letos padel na 25. november. Tehnično gledano se črni petek konča takoj, ko se kibernetski ponedeljek začne. 

Najboljši popusti so običajno omejeni na ta dva dneva (in vikend med njima), vendar se nekateri trgovci popustov držijo do konca naslednjega tedna, nekateri pa začnejo s popusti že pred samim črnim petkom. Tako črni petek kot kibernetski ponedeljek sta postala sinonim za noro nakupovalno mrzlico, še posebej na spletu.

NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent
Preberi še
NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent

Črni petek v Sloveniji

V Sloveniji se je ta ameriški trend uveljavil z leti in mnogi trgovci zdaj sodelujejo pri tem dogodku. Ljudje po vsej državi se zjutraj zgrinjajo v trgovine in na spletne strani trgovcev, da bi izkoristili neverjetne popuste

Čeprav je ta dan znan po gneči, pa so popusti pogosto vredni truda. V tem času nas običajno čakajo odlične ponudbe v praktično vseh kategorijah, vključno z izdelki, ki redko vidijo popuste. Odvisno od tega, kaj kupujete, je lahko črni petek najcenejši dan za nakup.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Črni petek 2023 bo letos 24. novembra. Ne zamudite norih popustov!
Črni petek 2023 bo letos 24. novembra. Ne zamudite norih popustov!FOTO: Dreamstime
Osma sezona Ja, Chef! kmalu na VOYO!
Preberi še
Osma sezona Ja, Chef! kmalu na VOYO!
To je novi vremenar na POP TV
Preberi še
To je novi vremenar na POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561