Zadovoljna.si
Danijela Martinović

Novice

Danijela Martinović in njen srčni izbranec sta uživala v intimnem slavju

Zadovoljna.si
17. 11. 2023 11.57
0

Danijela Martinović in Josip Plavić sta se nekaj dni nazaj udeležila rojstnodnevne zabave Danijeline prijateljice in sodelavke Martine Podgorski Knok.

Danijela Martinović, odkar je javnosti priznala, da ljubi svojevrstnega kriminalističnega inšpektorja Josipa Pavića, živi življenje s polno paro. Zaljubljeni parček se je nekaj dni nazaj udeležil rojstnodnevne zabave Danijeline prijateljice in sodelavke Martine Podgorski Knok

Na posnetku, ki ga je objavila Mirna Maras Batinić, je razvidno, da je družba napeto čakala na rojstnodnevno torto, nato pa planila v smeh, ko je namesto sladice prišel pečen odojek. Do solz se je nasmejal tudi zaljubljeni parček, ki skozi celoten večer ni mogel sneti nasmeha z obraza. 

Danijela Martinović in Josip Plavić
Danijela Martinović in Josip Plavić FOTO: Instagram zgodba ki izgine v 24 urah

Kaj je o njeni knjigi povedal njen partner, je Danijela razkrila julija v ekskluzivnem intervjuju za revijo Story. Intervju se je odvil ravno na predvečer njenega rojstnega dne.

"Poznal je le nekatere dele in šele ko je bila knjiga natisnjena, jo je prebral v celoti. Takrat mi je rekel: Verjamem, da bo marsikdo z branjem našel smisel v zahtevnih trenutkih svojega življenja in razumel sporočila lepih in manj lepih obdobij," je takrat povedala Daniela.

Novo ljubezen je spretno skrivala, zdaj pa končno objavila prvo fotografijo
Preberi še
Novo ljubezen je spretno skrivala, zdaj pa končno objavila prvo fotografijo

Javnosti je zaupala tudi, česa se najprej spomni, ko pomisli na trenutek, ko sta se spoznala.

"Spominjam se strahu v njegovem glasu. Čeprav je bil pogovor uraden, situacija, v kateri sem se znašla, pa mi je bila popolnoma neznana, je on izžareval umirjenost in mir. Čisto na koncu pogovora mi je namesto 'adijo' rekel: Naj te spremlja nasmeh! Takoj sem vedela, da gre za posebno osebo. Josip je trdno zasidran, pri njem ni napetosti, vedno najde pot in se vsega loti temeljito," je razkrila.

Slovenska vplivneža sta v pričakovanju
Preberi še
Slovenska vplivneža sta v pričakovanju

Za konec je razkrila še nekaj posebnosti o njem. 

"Josipa zanima marsikaj; igral je paintball, imel rock skupino, za katero je zložil večino pesmi, kuhanje pa ga sprošča, zato me pogosto preseneti s svojimi malimi kulinaričnimi čarovnijami. Včasih potuje z menoj na koncerte, ko mu obveznosti to dopuščajo. V premorih med nastopi te vroče poletne dni preživljam v studiu, kjer snemam nekaj novih skladb, še posebej pa se veselim priprave dveh nenavadnih duetov," je še povedala za konec intervjuja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Magnifico razkril, zakaj mu pravijo Zlata copata Kosez
Preberi še
Magnifico razkril, zakaj mu pravijo Zlata copata Kosez
Nino Ošlak: 'Nisem želel klišejske ljubezenske zgodbe'
Preberi še
Nino Ošlak: 'Nisem želel klišejske ljubezenske zgodbe'

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493