Zadovoljna.si
Neskončna ljubezen

Novice

Ne zamudite filmskih uspešnic tega vikenda!

Zadovoljna.si
26. 07. 2024 05.00
0

Razkrivamo seznam večernih filmov za prihajajoči vikend (od 26. do 28. julija). Predvajali se bodo na POP TV, KANAL A in KINO. Brez dvoma so vredni ogleda.

Pripravite se na filmski vikend! Od 26. do 28. julija vas na POP TV, KANAL A in KINO čakajo vrhunski večerni filmi. Ne glede na to, ali imate raje akcijo, komedijo, dramo ali romantiko, bo naš izbor poskrbel za popoln poletni večer.

Celovečerec posnet z lastnimi sredstvi med najbolj gledanimi slovenskimi filmi
Preberi še
Celovečerec posnet z lastnimi sredstvi med najbolj gledanimi slovenskimi filmi

PETEK, 26. JULIJ

KANAL A

Komedija Dilema ob 20. uri

Komedija o moškem, ki je priča nezvestobi žene svojega najboljšega prijatelja: ali naj mu to pove? Zapriseženi osvajalec ženskih src Ronny in srečno poročeni Nick sta najboljša prijatelja že od šolskih let. Toda nekega dne Ronny po naključju odkrije, da se Nickova žena Geneva videva z drugim moškim. Ker ne želi prizadeti in izgubiti najboljšega prijatelja, z resnico najprej sooči Genevo, ki pa ne namerava priznati nezvestobe. Ronny med iskanjem poti iz zagate doživlja vedno večje nevšečnosti in zabavne težave.

The Bourne Identity
The Bourne IdentityFOTO: Profimedia
Poročil se je z natakarico, zdaj imata 4 otroke
Preberi še
Poročil se je z natakarico, zdaj imata 4 otroke

KINO

Akcijski film Kdo je Bourne? ob 20.uri

Film je bil posnet po istoimenski knjižni uspešnici Roberta Ludluma. Vse se začne, ko mornarji iz morja rešijo moškega, ki je izgubil spomin. Njegovo življenje visi na nitki, pri sebi pa nima ničesar, razen številke bančnega računa v Švici. Zmeden in negotov se fant loti iskanja svoje preteklosti. Nazadnje v bančnem sefu v Zürichu najde kopico svojih potnih listov, izdanih na različna imena, poleg tega pa tudi velike vsote denarja v različnih valutah ter orožje. A najbolj pomembno je odkritje njegovega pravega imena: Jason Bourne. Ob imenu je tudi naslov v Parizu. Jason ne ve, kaj vse to pomeni, in prav kmalu se znajde na begu pred morilci. Med begom spozna Nemko Marie in ji ponudi zajetno vsoto denarja, če ga odpelje v Pariz, kamor očitno vodijo sledi njegove preteklosti.

Kriminalka Klic v sili ob 22.10

Jordan, operaterka na centru za klic v sili, opravlja službo, ki ni za ljudi šibkega srca. Skuša reševati življenja oseb, ki se znajdejo v nevarnosti. Toda po tragičnem izidu primera najstniške žrtve je Jordan povsem izgubljena. Nekega dne se oglasi ameriški najstnici Casey, ki ji uspe iz avtomobilskega prtljažnika serijskega morilca priklicati klicni center. Če želi izslediti morilca, morata s Casey postati partnerki. Njeno preživetje je odvisno zgolj od sočutnega, mirnega glasu Jordan na drugi strani telefonske linije, ki skuša storiti vse, da bi uspela razvozlati lokacijo ugrabljenke.

Klic v sili
Klic v siliFOTO: 24ur.com
Znana igralka navdušila s svojim videzom
Preberi še
Znana igralka navdušila s svojim videzom

SOBOTA, 27. JULIJ

POP

Akcijski film Indiana Jones in tempelj smrti ob 20.uri

Indiana Jones v nočnem klubu spozna pevko Willie Scott. Willie z Indyjevo pomočjo komaj ubeži smrti, nato pa ju pot zanese v Indijo, kjer ju čaka velika avantura. Najti morata magični kamen, ki so ga ukradli prebivalcem neke vasice. Obeta se jima vrsta nepozabnih in napetih pustolovščin, borb za življenje in tudi romantičnih trenutkov, čeprav je sprva videti, da se Willie in Indy ne prenašata najbolje.

Indiana Jones in tempelj smrti
Indiana Jones in tempelj smrtiFOTO: 24ur.com
Pred osmimi leti sta se razšla, zdaj pa se končno tudi ločila
Preberi še
Pred osmimi leti sta se razšla, zdaj pa se končno tudi ločila

Romantični film Hampstead ob 22.10

Vdova Emily se po moževi smrti sama znajde v manjši skupnosti na angleškem podeželju, kjer ne ve, kaj početi s svojim življenjem. Nato spozna nenavadnega in dokaj zoprnega soseda, ki se razglaša za naturalista, kar pomeni, da živi v sozvočju z naravo. Donald se ne želi vključiti v družbo, nima zaposlitve, preživlja se s samooskrbo, hiše, ki jo sicer ima, pa ne želi prodati gradbenemu mogotcu, ki hoče na njegovi posesti zgraditi dobičkonosno institucijo. Sčasoma Emily in Donald premagata osebne razlike, postaneta prijatelja in se kmalu tudi zaljubita. Sedaj se Emily spopade s pripadniki skupnosti, ki obsojajo Donaldov način življenja in se ga želijo znebiti.

Vzel ji je oba otroka, zdaj ga je doletela karma
Preberi še
Vzel ji je oba otroka, zdaj ga je doletela karma

KANAL A

Akcijski film Ostrostrelec ob 20.uri

Pripadnik posebnih enot ameriške vojaške mornarice Chris Kyle gre v Irak. S strehe hiš mora zaščititi vojake na tleh. Uspe mu rešiti mnoga življenja, o njegovih podvigih kroži veliko zgodb in vojaki mu nadenejo vzdevek "legenda". Toda sovražniki kmalu razpišejo nagrado na njegovo glavo, Chris pa postane glavna tarča uporniških Iračanov. Hkrati se z drugega konca sveta med dopustom v domovini trudi biti dober mož in oče. Ko se utrujeni vojak po štirih misijah s posttravmatskim sindromom vrne k ženi Tayi in otrokom, spozna, da je v resnici vojna tista, ki je ne more pustiti za seboj.

Športna drama Nesojeni rokoborec ob 22.15

Cal Chetley je izjemno bister petnajstletnik, toda večino svojega življenja so ga vrstniki ustrahovali in se spravljali nanj predvsem zato, ker je bil vedno malo drugačen. Calov starejši brat Mike, nekdanji vrhunski rokoborec, ju je skupaj z mamo zapustil pred leti, potem ko je v tragični prometni nesreči umrl njun oče. V upanju, da bi z bratom ponovno vzpostavil stik, se Cal pridruži srednješolski rokoborski ekipi, ki jo trenira Mike. Cal namreč verjame, da bo s pomočjo rokoborbe ponovno združil svojo družino.

Po težkem okrevanju odkrila, da je ostala brez milijonov
Preberi še
Po težkem okrevanju odkrila, da je ostala brez milijonov

KINO

Komedija Preden se stegneva ob 20.uri

Edward Cole je milijarder, ki je zbolel za rakom in trenutno prebiva v bolnišnici. Sobo si deli z mehanikom Carterjem Chambersom, s katerim na prvi pogled nimata prav nič skupnega, razen dejstva, da sta oba hudo bolna. Toda vsakdanji pogovori razkrijejo marsikaj in tako se izkaže, da imata oba na zalogi obsežen seznam ciljev, ki bi jih rada dosegla, še preden se stegneta oziroma poslovita od tega sveta. Ker jima ležanje v bolnišnici to preprečuje, pobegneta in se še zadnjič odpravita v svet.

Kriminalka Kvartopirec ob 21.50

Jim Bennett, profesor angleškega jezika in obsesivni kockar, rad tvega. Zaradi dolgov, ki si jih je nakopal z igrami na srečo, si sposodi denar od nevarnega kriminalca, kot varščino pa zastavi vse, kar ima: svoje življenje. Kot da vse skupaj ne bi bilo že dovolj slabo, si je del denarja izposodil tudi od svoje bogate matere, okoliščine pa otežuje še njegova romanca z lepo študentko Amy. Priložnost, da se reši iz zagate, se pojavi, ko spozna poslovneža in oderuha Franka. Jo bo Jim izkoristil ali pa mu bo sreča še zadnjič obrnila hrbet?

Kvartopirec
KvartopirecFOTO: 24ur.com

 

Srednjo zaključil v svojih štiridesetih letih, zdaj pa sanja o fakulteti
Preberi še
Srednjo zaključil v svojih štiridesetih letih, zdaj pa sanja o fakulteti

NEDELJA, 28. JULIJ

POP TV 

Akcijski film Tihotapec ob 20.uri

Tom Cruise bo v filmu, ki je posnet po resničnih dogodkih, stopil v škornje enega najbolj nenavadnih pilotov in tihotapcev vseh časov. Upodobil bo pilota ter tihotapca drog in orožja Adlerja Berrimana Seala, poznanega kot Barryja Seala, ki je v 80. letih svojo tihotapsko kariero začel kot pilot za medellinski kartel, da ga ne bi zaprli, pa je pozneje postal tudi Ciin tajni agent. Skrbel je za transport marihuane, kokaina in pozneje tudi drugih drog iz Južne v Severno Ameriko. Njegov posel je najbolj cvetel med letoma 1976 in 1984, ko ga je vodil z zanemarjenega malega letališča Mena v Arkansasu. Naposled so ga aretirali, vendar se je zaporu izognil tako, da je svoje usluge ponudil ameriškim oblastem, za katere pa se je kmalu izkazalo, da mu v vrtincu kriminala, prevar in pranja denarja ne morejo nuditi varne zaščite.

Tihotapec
TihotapecFOTO: 24ur.com

 

Vzel ji je oba otroka, zdaj ga je doletela karma
Preberi še
Vzel ji je oba otroka, zdaj ga je doletela karma
Končal zvezo s 25 let mlajšo zaradi strahu pred njenim očetom
Preberi še
Končal zvezo s 25 let mlajšo zaradi strahu pred njenim očetom

Komedija Narejeno v Italiji ob 22.05

Jack Foster se ločuje od žene Ruth in od njenih staršev bi rad odkupil umetniško galerijo. Da bi to lahko storil, hoče prodati staro družinsko hišo v Italiji. Po mamini smrti sta se z očetom odtujila, a sedaj zaradi prodaje Jack obnovi stike z očetom Robertom in skupaj odpotujeta v Italijo. Tam ju v slabem stanju pričaka hiša, potrebna obnove. Vse skupaj privede do pristnih stikov z domačini, obujanja spominov na bolečo izgubo mame in žene in razčiščevanj med očetom in sinom, Jack pa spozna tudi prikupno Natalio.

Žena hudo bolnega igralca razkrila, kje najde moč
Preberi še
Žena hudo bolnega igralca razkrila, kje najde moč

KANAL A

Drama Sneguljčica in lovec ob 20.uri

Gre za akcijsko-pustolovsko priredbo slavne pravljice bratov Grimm. Zlobna kraljica Ravenna svoji deželi vlada z železno roko in neusmiljeno zlorablja temne uroke za ohranjanje večne lepote in mladosti. Ko od čarobnega zrcala izve, da bo njeno lepoto prekosila kraljična Sneguljčica, se odloči mladenko ubiti in zaužiti njeno srce. Toda Sneguljčica izve za njene načrte in pobegne v uročeni gozd, zato Ravenna za njo pošlje bojevitega lovca Erica. Ta se odloči Sneguljčici pomagati in skupaj s sedmimi škrati sprožijo upor, ki vodi v številne osupljive bitke.

Skrivnostni trikotnik moža, žene in prijateljice znova na tapeti
Preberi še
Skrivnostni trikotnik moža, žene in prijateljice znova na tapeti

KINO

Romantični film Neskončna ljubezen ob 20.uri

Večna romanca, posneta po priljubljenem romanu, prikazuje ljubezenski preplet dveh oseb iz povsem različnih svetov. Iskra med bogato Jade in karizmatičnim Davidom vžge ljubezen, ki jo še dodatno podžiga nasprotovanje staršev. Čeprav ju ločujejo razredne meje, je njuna privlačnost neustavljiva. Po maturi Jade, bogato mladenko z neomejeno prihodnostjo, očara David, fant iz delavskega razreda z mračno preteklostjo, ki se do ušes zaljubi vanjo. Toda Jade zaščitniški oče skuša odvrniti od Davida. Med nepozabnim poletjem mlada ljubimca kljubujeta razumu in dopustita, da njuna strast določi njuno skupno prihodnost.

Akcijski film Velika igra ob 22.uri

Ko teroristi sestrelijo predsedniško letalo, se ameriški predsednik s padalom spusti na varno. Pristane v finski divjini, kjer ga najde 13-letni skavt Oskari. Plahi deček mora po tradiciji en dan in eno noč sam preživeti v divjini, oborožen le z lokom in puščico. Če se vrne s plenom, dokaže, da je moški. Po naključju pred njim pristane najvplivnejši človek na svetu. Oskari in predsednik sta prepuščena divjini in sodelovati morata, da preživita najbolj nenavadno noč v svojem življenju.

Neskončna ljubezen
Neskončna ljubezenFOTO: 24ur.com
Ko ti življenje reši najprivlačnejši igralec na svetu
Preberi še
Ko ti življenje reši najprivlačnejši igralec na svetu
Po 3 letih zakona šokirala z novico, da se ločujeta
Preberi še
Po 3 letih zakona šokirala z novico, da se ločujeta
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Znajo se boriti, ampak ali lahko skupaj preživijo v hiši? V soboto, 27. julija, na VOYO prihaja resničnostni šov Fight of Nations: Pot do zmage, ki bo uporabnikom v sedmih epizodah postregel z mešanico vrhunskih borb, vznemirljivih izzivov in čustvenih trenutkov mladih borcev, ki želijo prestopiti med profesionalce FNC.  Več si preberite v spodnjem članku.

To si morate ogledati vsi ljubitelji borilnih športov
Preberi še
To si morate ogledati vsi ljubitelji borilnih športov

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561