Zadovoljna.si
gležnjarji

Novice

/ Oglas

Gležnjarji, trendi izbira za hladnejše dni

PR
14. 10. 2024 05.00
0

Kolekcije gležnjarjev, ki jih najdete v trgovinah Mass, navdušujejo s svežimi trendi in zanimivimi modeli, ki združujejo udobje in eleganco.

Izbira gležnjarjev je to jesen v trgovinah Mass resnično pestra, od sproščenih casual modelov do bolj drznih in prefinjenih kosov te obutve. Kot vodilna barva pri ženskih gležnjarjih ostaja črna, a boste na svoj račun prišle tudi ljubiteljice bolj vpadljive obutve. Letos navdušuje kar nekaj novosti in izpostavili bi lahko priljubljene gležnjarje v stilu UGG, ki navdušujejo s svojim udobjem. Narejeni so iz semiša, toplo podloženi in so popolni za hladnejše dni. So odlična izbira za bolj casual outfite, zato so Idealni so za sproščeno popoldne ali sprehod po mestu. V kolekcijah obutve z anovo sezono pa je tudi nekaj presenčenj, za enega so poskrbeli pri blagovni znamki Converse, saj so legendarne All-Starke nadgradili v gležnjarje s peto. Ta moderna preobrazba klasične obutve je popolna za vse modne navdušenke, ki želijo obdržati svoj prepoznavni slog, a ga nadgraditi z ženstvenim pridihom. 

Gležnjarji so trendi izbira za hladnejše dni
Gležnjarji so trendi izbira za hladnejše dniFOTO: Arhiv naročnika

Gležnjarji s peto so tudi sicer tista ženska obutev, ki poskrbi za elegantnejši jesenski "look" in to sezono je izbira na mass.si zares velika. Najbolj preverjeni so stajlingi s šik gležnjarji s tanko petko, malo bolj drzni so outfiti z gležnjarji s piramidno petko, zagotovo pa boste z vašo izbiro obutve opaženi v gležnjarjih z robustnejšim podplatom in kvadratno peto. Pri teh modelih se lahko poigravate tudi z barvami in kombinacijami barv, ena takšnih, ki izstopa, so zagotovo beli gležnjarji s črnim podplatom.

Robustni, a prefinjeni bulerji

Bulerji so že več sezon eden izmed najbolj priljubljenih modelov za hladnejše dni, letos jih najdemo tudi v nekoliko bolj prefinjeni različici. Čeprav so ohranili svojo robustno obliko, so opremljeni z elegantnimi detajli, kot so zlati kovinski logotipi ali pa kovinski netki na podplatih,ki jim dajejo sofisticiran videz. Letos je vroč trend lakasta obutev in ga najdemo tudi pri ženskih bulerjih. Lakasti bulerji so izvrstna kombinacija drznosti in elegance, poleg tega so izjemno praktični zaradi gumijastega podplata, ki poskrbi za toploto in udobje v vseh vremenskih razmerah, ki so jeseni velikokrat tudi nepredvidljive. Navdušeni boste nad izbiro barv, saj lakaste gležnjarje najdete tako v klasični črni, kot v rdeči in zeleni barvi. 

Bulerji so že več sezon eden izmed najbolj priljubljenih modelov obutve za hladnejše dni.
Bulerji so že več sezon eden izmed najbolj priljubljenih modelov obutve za hladnejše dni.FOTO: Arhiv naročnika

Drzni in šik kavbojski gležnjarji

Kavbojski gležnjarji so letos doživeli velik povratek. Z njihovim retro šarmom in modernim pridihom so idealni za vse, ki si želijo izstopati. Lahko jih nosite v kombinaciji z jeansom ali pletenimi oblekami za samozavesten, šik videz. Nekateri modeli so okrašeni s kamenčki ali posebnimi detajli, ki še dodatno poudarijo njihovo edinstvenost.

Kavbojski gležnjarji so letos doživeli velik povratek.
Kavbojski gležnjarji so letos doživeli velik povratek. FOTO: Arhiv naročnika

Klasična eleganca s Chelsea gležnjarji

Chelsea gležnjarji so sinonim za brezčasno eleganco in so enostavno tisti ženski ali moški čevlji, ki so nepogrešljivi v jesenskih modnih kombinacijah. So preprosti, a hkrati izredno prefinjeni, kar jih postavlja v vrh modnih trendov za vsako hladnejšo sezono. Kombinirate jih lahko z različinimi stili, od takšnih za vsak dan, do bolj formalnih. Njihova prepoznavna elastika na gležnju zagotavlja udobje, hkrati pa omogoča enostavno obuvanje. Če iščete eleganten in hkrati praktičen kos obutve, so ženski ali moški Chelsea gležnjarji nedovomno prava izbira.

Chelsea gležnjarji so sinonim za brezčasno eleganco
Chelsea gležnjarji so sinonim za brezčasno elegancoFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je MASS, d. o. o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604