Zadovoljna.si
gležnjarji

Novice

/ Oglas

Gležnjarji za šik rokerski videz

PR
28. 10. 2024 05.00
0

Več kot očitno je, da je nostalgija rdeča nit letošnjih modnih zapovedi, saj je retro pridih prisoten v skoraj vseh segmentih obutve.

Letošnja jesen je za ljubiteljice robustnih in drznih kosov še posebej zanimiva, saj so v trgovinah Mass v ospredju motoristični, t.i. biker gležnjarji in škornji. Ti čevlji so popolna kombinacija ostrine in udobja ter so kot nalašč za to modno sezono, v kateri praktično na vsakem koraku srečamo mešanico robustnosti in ženstvenosti z retro pridihom.

Kakšne biker gležnjarje bomo nosili letos?

Biker gležnjarji in škornji izstopajo po prepoznavnem robustnem slogu, vendar pa so omehčani z različnimi detajli. V kolekcijah na mass.si najdete modele, okrašene z verižicami in drugimi poudarki, ki še dodatno okrepijo uporniški značaj te obutve. Tega vročega trenda enostavno ne morete spregledati. Pozornost še posebej pritegnejo biker gležnjarji, ki vključujejo nežnejše elemente. Na primer, gležnjarji Liu Jo z rožico dodajo nekaj nežnosti, hkrati pa ohranijo močan, udaren videz. Tako lahko ustvarite zanimiv kontrast med robustnostjo in ženstvenostjo. Biker gležnjarji so odlična izbira za kombiniranje z nežnimi oblačili, kot so satenasta krila ali obleke. Če želite to jesen ustvariti šik rokerski videz, so biker gležnjarji popolna izbira. V trgovinah Mass za vašim novim najljubšim parom te obutve lahko pobrskate po kolekcijah znamk, kot so Tommy Hilfiger, Steve Madden, s.Oliver, Mexx, Guess in Replay.

Gležnjarji za šik rokerski videz
Gležnjarji za šik rokerski videzFOTO: Arhiv naročnika
Gležnjarji za šik rokerski videz
Gležnjarji za šik rokerski videzFOTO: Arhiv naročnika
Gležnjarji za šik rokerski videz
Gležnjarji za šik rokerski videzFOTO: Arhiv naročnika

Robusten podplat za udobje in trendovski videz

Ena od glavnih prednosti motorističnih gležnjarjev in škornjev je njihov robusten podplat, ki poleg stila zagotavlja tudi toploto, kar je pri obutvi v hladnejših mesecih še kako pomembno. Zaradi teh lastnosti so biker gležnjarji idealni za različne priložnosti, ko si želite drznejšega videza. Njihova uporniška estetika je to jesen med najbolj iskanimi modnimi trendi. Z njimi boste v koraku s časom, hkrati pa pripravljeni na vse vremenske izzive.

Gležnjarji za šik rokerski videz
Gležnjarji za šik rokerski videzFOTO: Arhiv naročnika

Drzna izbira za hladnejše dni

Za oboževalke škornjev pa so biker škornji prava modna poslastica. Čudovito se podajo k daljšim volnenim plaščem in pleteninam, kar bo letos v hladnejših dneh še posebej priljubljena modna kombinacija. Tako kot biker gležnjarji tudi biker škornji prinašajo vse prednosti robustnega podplata in šik videza, zaradi česar so odlična izbira za jesen in zimo. Njihov udarni značaj je pika na i vsakega stajlinga in v njih boste samozavestno in odločno zakorakali v nov letni čas.

Biker škornji
Biker škornjiFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je MASS, d. o. o.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 629