Zadovoljna.si
Heather Locklear

Novice

Nekoč je veljala za najlepšo, zdaj je na robu propada

N. Č.
28. 06. 2024 14.15
2

Slavna plavolaska Heather Locklear je nekoč veljala za eno najlepših žensk na svetu, zdaj pa je le še bleda senca same sebe.

Slavna plavolaska Heather Locklear je nekoč veljala za eno najlepših žensk na svetu, slavni zapeljivci so bili nori nanjo, 'navadni' moški pa so o njej lahko le sanjali. Vendar pa njene nedavne fotografije vse bolj žalostijo njene oboževalce, zvezdnica si namreč ni več podobna. Za drastično spremembo videza naj bi bile krive slabe življenjske razvade in pa plastične operacije, ki so na njej pustile velik pečat.

Kirurg razkril spremenjen videz nekoč najbolj privlačnega igralca
Preberi še
Kirurg razkril spremenjen videz nekoč najbolj privlačnega igralca
Zvednika tudi mama ne prepozna več
Preberi še
Zvednika tudi mama ne prepozna več

Njena igralska kariera je propadla, zato je zadnja leta medijske strani polnila predvsem s svojim problematičnim vedenjem, duševnimi težavami in bojem z odvisnostjo. Veliko se je pisalo tudi o njenih ne preveč uspešnih plasičnih operacijah, kako zelo se je spremenila, pa se je pokazalo tudi v njenem 'povratniškem' filmu z naslovom 'Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story'.

Takrat je priznala, da se malce boji vrnitve na male ekrane, a se je vseeno pošalila, da je igralstvo kot vožnja s kolesom in da tega nikoli ne pozabiš. Čeprav so njeni oboževalci nestrpno pričakovali vrnitev slavne igralke, pa jih je njen povratek na koncu malce razočaral, največ pozornosti pa je bil deležen prav njen spremenjen videz. Še posebej je izstopal njen obraz, ki je bil vidno zatekel od botoksa.

Heather Locklear
Heather LocklearFOTO: Profimedia
Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'
Preberi še
Meg Ryan: 'Njen obraz je deformiran in iznakažen'

Kakšno pa je njeno ljubezensko življenje?

Od leta 1986 do leta 1993 je bila poročena z bobnarjem skupine Mötley Crüe Tommyjem Leejem, ki se je pozneje poročil z brezčasno Pamelo Anderson. Njuno razmerje je navdušilo javnost, po ločitvi pa igralka ni dolgo žalovala.

Zaljubila se je v kitarista skupine Bon Jovi Richieja Samboro. Par se je poročil v Parizu leta 1994 in dobil hčerko Avo, ki je zdaj stara že 26 let. Ločila sta se leta 2006, a sta zaradi hčerke ostala v dobrih odnosih. 

Heather Locklear
Heather LocklearFOTO: Profimedia
Heather Locklear
Heather LocklearFOTO: Profimedia

Njena hči Ava se je sicer pred kratkim zaročila. Ob objavi zaročnih fotografij je zapisala: 'Ljubim te bolj kot karkoli Tyler William!'

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478