Zadovoljna.si
Indira Levak - naslovna

Novice

Hrvaška pevka se po 11 letih zakona ločuje

N. Č.
23. 07. 2024 11.45
1

Hrvaška pevka Indira Levak, ki je zaslovela v skupini Colonia, je na svojem Instagram profilu objavila novico, da se po 11 letih zakona ločuje od moža Miroslava Levaka.

Indira Levak, ki je občinstvo navduševala že sredi 90. let prejšnjega stoletja, se je v Miroslava zaljubila leta 2013, poročila pa sta se leto pozneje. Indira, za katero je bil to že drugi zakon, je širši javnosti postala znana kot pevka skupine Colonia, ki je bila ustanovljena leta 1996. V omenjeni skupini je delovala do leta 2017, nato pa se je odločila za samostojno glasbeno pot.

Slovenska pevka po ločitvi znova zaljubljena
Preberi še
Slovenska pevka po ločitvi znova zaljubljena

Indira je novico o ločitvi javnosti sporočila preko družbenih omrežij

V svoji Instagram zgodbi je zapisala: "Kot javna oseba, ki z vami vsakodnevno deli poslovne in zasebne trenutke, čutim potrebo, da z vami delim tudi to novico. Moram vam povedati, da sva se po 11 letih zakona z Miroslavom skupaj odločila za ločitev. Svoji življenji bova odslej razvijala neodvisno, a kot človeka, ki se spoštujeta, ostajava poslovna partnerja in prijatelja. Iz spoštovanja do najinega skupnega življenja in vseh prekrasnih skupnih trenutkov več izjav na to temo ne bova dajala."

Pevka je sicer ves čas poudarjala, da je v moža Miroslava zaljubljena tako kot prvi dan, pogosto pa mu je posvetila tudi številne romantične objave na Instagramu, zato je njuna odločitev o ločitvi mnoge še toliko bolj presenetila.

Bila je 'predebela' za manekenko, zdaj ji postavo zavidajo vsi
Preberi še
Bila je 'predebela' za manekenko, zdaj ji postavo zavidajo vsi
Poročil se je z natakarico, zdaj imata 4 otroke
Preberi še
Poročil se je z natakarico, zdaj imata 4 otroke
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561