Zadovoljna.si
Jan Plestenjak

Trači

Jan Plestenjak sporočil veselo novičko

N. Č.
08. 10. 2024 08.12
0

V začetku leta smo poročali, da se je slovenski pevec in zapeljivec odločil za precej veliko spremembo, in sicer se je odločil, da se bo za nekaj časa odpovedal družbenim omrežjem, zdaj pa se zdi, da je nazaj!

Jan Plestenjak se je vrnil na družbena omrežja! Včeraj je prvič po 11. januarju oboževalce razveselil z objavo na svojem profilu na Instagramu. Z omenjeno objavo je napovedal novo glasbeno turnejo, ki se bo odvijala leta 2025 in 2026.

Kdo je lepotica, ki jo objema Jan Plestenjak?
Preberi še
Kdo je lepotica, ki jo objema Jan Plestenjak?

Pod objavo so se zvrstili številni komentarji navdušenih oboževalcev, ki so se močno razveselili tako njegove vrnitve na družbena omrežja kot prihajajoče turneje. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''Kralj je nazaj'', ''Uspešno turnejo Jan, mi smo s tabo'', ''Jaaa, končno'' in ''Pa smo dočakali'' so le nekateri izmed komentarjev, ki jih lahko preberemo pod njegovo objavo. 

Plestenjakova izbranka delila romantično fotografijo
Preberi še
Plestenjakova izbranka delila romantično fotografijo

Ste tudi vi veseli njegove vrnitve nazaj na družbena omrežja in glasbene odre? Več o njegovem 'digitalnem razstrupljanju' si sicer lahko preberete TUKAJ!

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604