Zadovoljna.si
Susan Geston in Jeff Bridges

Novice

Po hudi diagnozi je izgubil moč, ona pa ga je znova postavila na noge

Zadovoljna.si
02. 08. 2024 05.00
0

Ameriškega igralca Jeffa Bridgesa je leta 2021 med zdravljenjem ne-Hodgkinovega limfoma doletela še ena nesreča, ko je zbolel za Covidom-19 in zaradi hudih simptomov skoraj umrl. V najtežjih trenutkih, ko je izgubil vso voljo, mu je veliko oporo nudila žena Susan, ki ga je nenehno spodbujala in podpirala pri okrevanju.

Ameriški igralec Jeff Bridges je v nedavnem intervjuju spregovoril o svojem najtežjem obdobju leta 2021, ko je med zdravljenjem ne-Hodgkinovega limfoma skoraj umrl zaradi hudih zapletov, ki jih je povzročil Covid-19. Med zdravljenjem raka je snemal ameriško nadaljevanko The Old Man, a je zaradi poslabšanega zdravstvenega stanja pogosto dvomil, če bo s snemanjem sploh lahko nadaljeval.

Jeff Bridges
Jeff BridgesFOTO: Profimedia
Po težkem okrevanju odkrila, da je ostala brez milijonov
Preberi še
Po težkem okrevanju odkrila, da je ostala brez milijonov

Igralec je leta 2020 oboževalcem preko svojega Twitter računa razkril, da so mu diagnosticirali ne-Hodgkinov limfom in s tem napovedal začasno upokojitev od filmskih ekranov. Med zdravljenjem raka pa se je igralčeva situacija drastično poslabšala, ko je zbolel za Covidom-19. "Zdravniki so mi ves čas govorili, da se moram boriti," je zaupal 74-letni igralec, ki je takrat izgubil vso voljo in že sprejel morebitno smrt.

Imela sta pomisleke, zdaj sta srečnejša kot kdajkoli prej
Preberi še
Imela sta pomisleke, zdaj sta srečnejša kot kdajkoli prej

Bridges je v pogovoru priznal, da se še danes spominja, kako težko je bilo in kako bizaren je bil občutek snemanja prve sezone, medtem ko se je soočal s hudo diagnozo. Njegov soigralec John Lithgow je povedal, da je ekipo zelo skrbelo zanj, saj je na snemanjih občasno potreboval kisik. "Mislil sem, da se ne bom mogel vrniti," je zaupal Bridges in dodal, da so bili snemalna ekipa in ostali igralci zelo obzirni do njegovega zdravstvenega stanja.

Jeff Bridges
Jeff BridgesFOTO: Profimedia
Po 24 letih zakona jo je prevaral, tega mu nikoli ni odpustila
Preberi še
Po 24 letih zakona jo je prevaral, tega mu nikoli ni odpustila

Igralec je v številnih intervjujih pojasnil, da je bil zaradi Covida istočasno hospitaliziran s svojo ženo Susan Bridges, ki pa so jo po enem tednu odpustili iz bolnišnice, saj je predčasno okrevala. Nato se je vrnila, da bi podpirala svojega moža in ga nenehno spodbujala, naj ostane priklopljen na respirator, na katerem igralec ni želel biti. 

Igralec je imel srečo, da so zdravniki s kemoterapijo njegov limfom hitro spravili v remisijo. V nedavnih intervjujih je večkrat priznal, da je njegovo zdravstveno stanje sedaj odlično in da se poskuša ne preveč obremenjevati s preteklostjo.

Susan Geston in Jeff Bridges
Susan Geston in Jeff BridgesFOTO: AP
Njuna močna ljubezen je pomagala zaceliti stare rane
Preberi še
Njuna močna ljubezen je pomagala zaceliti stare rane

Vsi oboževalci Jeffa Bridgesa pa ga ne zamudite v soboto, 3. avgusta, ob 21.45 na Kanalu A v komediji Veliki Lebowski. Glavni lik je Jeff Lebowski, ki ga prijatelji kličejo 'The Dude', in je navadna zguba. Nima službe, zato cele dneve lenari, pije alkohol in kadi. Občasno mu uspe, da z najboljšima prijateljema pri kegljanju sesuje kakšen kegelj. Nekega dne se v njegovem stanovanju prikažejo nevarni tipi, ki ga zamenjajo z drugim Lebowskim, enim najbogatejših poslovnežev v mestu. Ker mu uničijo preprogo, hoče Jeff s svojim soimenjakom razčistiti stvari, a ne gre vse po načrtih.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: People in AARP.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561