Zadovoljna.si
Ben Affleck in Jennifer Lopez

Novice

Eden najbolj slavnih parov na svetu pod drobnogledom

V.H.
15. 08. 2024 05.00
0

Jennifer Lopez in Ben Affleck, oba izjemno uspešna in polna milijonov, nimata sreče v privatnem življenju. Slavna zakonca že nekaj časa polnita medije z govoricami o prepirih, posredovanju prijateljev ali bivših, s fotografijami kislih obrazov, z ignoriranjem drug drugega, z razhodi, s skorajšnjo ločitvijo in podobno. In to po tem, ko sta se po skoraj dvajsetih letih znova našla in se tako rekoč čez noč poročila, nikjer drugje kot v razvpitem Las Vegasu.

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta zagotovo eden najbolj opaznih in prepoznavnih slavnih parov v Hollywoodu, ki vzbujata veliko zanimanja javnosti s svojo ljubezensko zgodbo, za katero bi lahko rekli, da vsebuje vse žanre od romantične komedije pa do tragične drame. Še nedavno je vse kazalo na srečen zaključek njune filmske zgodbe v slogu ljubezen lahko premaga vse ovire, toda vse bolj kaže na to, da bosta verjetno res kmalu podpisala ločitvene papirje. 

Govorice o ločitvi slavnega para so vse glasnejše.
Govorice o ločitvi slavnega para so vse glasnejše. FOTO: Profimedia

Kako se je vse skupaj začelo

Spoznala sta se leta 2002 na snemanju filma Gigli in se zapletla v razmerje, za piko na i pa sta se kmalu zatem še zaročila. Le nekaj mesecev pred načrtovano poroko sta se nepričakovano razšla. Nato sta živela vsak svoje življenje, imela druge partnerje, dobila otroke ... 

Skrivnostni trikotnik moža, žene in prijateljice znova na tapeti
Preberi še
Skrivnostni trikotnik moža, žene in prijateljice znova na tapeti

In nadaljevalo ...

Dokler se nista znova srečala v letu 2021, kar je obudilo njuno ljubezen. Gre za resnično neverjetno zgodbo, ki pa žal očitno le ne bo imela srečnega epiloga. Ali pač? 

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta vložila zahtevo za ločitev: 'Nista mogla doseči kompromisa'
Preberi še
Jennifer Lopez in Ben Affleck sta vložila zahtevo za ločitev: 'Nista mogla doseči kompromisa'
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582