Zadovoljna.si
Lee in Joker

Novice

Gledalci so bili zgroženi, ko je iz novega Jokerja izrezal to sceno

Ž. H.
14. 10. 2024 05.00
0

Viralni trenutek, ko je Lady Gaga na snemanju filma Joker: Folie à Deux poljubila žensko, ni prišel v končno verzijo filma. Tako režiser Todd Phillips odgovarja na kritike.

Med snemanjem nadaljevanja prvega dela Jokerja marca 2023 so 38-letno pevko in igralko Lady Gago fotografirali, ko si je izmenjala istospolni poljub z žensko protestnico. V izbrisani sceni se Gagina vloga, Lee, bolj temačna različica Harley Quinn, ustavi med hojo po stopnicah sodišča, zgrabi žensko iz množice in jo poljubi

Bila je noseča, a spala z drugim
Preberi še
Bila je noseča, a spala z drugim

Fotografije so takoj postale viralne, vendar scena ni prišla v film. Ko so o razlogu povprašali režiserja, se je za medije izrazil takole: "V tej sceni je bil dialog, nato pa sem si zaželel, da v ospredje stopita glasba in atmosfera. Da bi scena delovala, bi morala vsebovati dialog. Ženska je namreč nekaj rekla, Gaga pa se je ustavila in jo poljubila, kar se nekako ni skladalo z mojo vizijo." 

Scena ga ni prepričala.
Scena ga ni prepričala.FOTO: Profimedia
Vse se je spremenilo, ko se je zaljubila vanj
Preberi še
Vse se je spremenilo, ko se je zaljubila vanj

Medtem ko je 49-letni Phoenix osvojil oskarja za najboljšega igralca za originalni film, ki je na globalni ravni zaslužil milijardo dolarjev, nadaljevanje ne prejema enakih odzivov. Nekateri gledalci so sredi njegovega predvajanja zapustili dvorano, pozneje pa ga še kritizirali na družbenih omrežjih.

Njena mama je vedela, da sta si usojena
Preberi še
Njena mama je vedela, da sta si usojena

Gaga naj bi projekt sprejela, ne da bi prebrala celoten scenarij. "Mislim, da smo ji poslali polovico scenarija, po tem mi je hitro poslala sporočilo, da jo je zelo pritegnil, da ga je vzljubila, rekla je vse, kar sem si želel slišati. Pozneje sem šel k njej domov, kjer sva se pogovarjala o tem, kaj bo v preostalem delu scenarija, ker ga še nismo napisali do konca," je še omenil Phillips.

Pomagala mu je dokončati scenarij.
Pomagala mu je dokončati scenarij.FOTO: Profimedia

Igralka, ki je tudi oskarjevka, je o Phillipsovem drzno zastavljenem nadaljevanju Jokerja avgusta za revijo Variety priznala, da je bil to tvegan korak. "Todd je z vsem konceptom in scenarijem naredil zelo velik korak, saj je nadaljevanju Jokerja dodal drznost in kompleksnost. Vsebuje glasbo, ples, dramo, komedijo, je veselo in je žalostno," je dejala. "To je dokaz Toddove režiserske sposobnosti, raje je bil ustvarjalen, kot pa da bi se ukvarjal s tradicionalno ljubezensko zgodbo." 

To je bila ovira, ki je nista uspela premagati
Preberi še
To je bila ovira, ki je nista uspela premagati

Kakorkoli že, številke niso ravno obetavne. Film Joker: Folie à Deux je v prvem vikendu predvajanja zaslužil le 34,52 milijona evrov, kar je le dobra polovica pričakovanih 63.93 milijonov evrov. Phoenixov originalni Joker je namreč samo na prvi petek predvajanja leta 2019 zaslužil 35.62 milijonov evrov.

Prvič po moževi smrti se je pojavila v javnosti
Preberi še
Prvič po moževi smrti se je pojavila v javnosti
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604