Zadovoljna.si
Kmetija

Novice

Kaj boste na POP TV lahko gledali to jesen?

POP TV
29. 08. 2023 10.12
0

Prihajajo novi in že poznani obrazi, ki bodo to jesen ustvarjali navdušenje na POP TV! Obrazi, ki z navdušenjem sodelujejo v šovih, obrazi, ki šove in oddaje ustvarjajo.

KMETIJA: 10. sezona se bo pričela 4. 9., spremljali pa jo boste lahko od ponedeljka do petka ob 21.00 na POP TV in že en dan prej na VOYO.

Kmetija
KmetijaFOTO: POP TV

22 novih tekmovalk in tekmovalcev je odločenih, da je to izkušnja, ki jo želijo doživeti na lastni koži. Kaj vse bodo pripravljeni storiti za obljubljenih 50.000 evrov? Nekateri se veselijo, da bodo končno molzli krave, drugim prav ta naloga povzroča največ skrbi. Najbrž bo molža krav mala malica v primerjavi z ostalimi izzivi, ki bodo zaznamovali jubilejno sezono. 

SLOVENIJA IMA TALENT: Deveto sezono bomo lahko to jesen spremljali vsako nedeljo ob 20. uri na POP TV. 

Slovenija ima talent
Slovenija ima talentFOTO: POP TV

Jeseni se bodo znova uresničevale sanje, ustvarjale kariere in brisale solze, saj na POP TV prihaja nova sezona šova Slovenija ima talent. Ladu, Marjetki in Ani se je za žirantsko mizo pridružil Andrej Škufca, ki bo pomagal pri iskanju nove slovenske zvezde. Letošnja sezona se lahko pohvali z izjemno raznolikimi točkami, ki so žirante tako navdušile, da so na avdicijah stisnili kar šest zlatih gumbov! 

ŠTARTAJ, SLOVENIJA: NA PODEŽELJU: Osmo sezono boste lahko spremljali vsako nedeljo na POP TV, prvič že 15. oktobra!

Osma sezona podjetniške oddaje, ki podpira in spodbuja mlade podjetnike, bo letos iskala HIT produkt leta na podeželju med mladimi kmeti, ki imajo odlične poslovne ideje in jih s predanim delom, odrekanji, razočaranji in uspehi uresničujejo s pomočjo pridelkov z njihovih kmetij. Presenečeni boste, kaj vse znajo, kakšne ideje imajo in kako spajajo tradicijo in trende, ki jih ustvarjajo sami. 

4. september je dan za NOVOSTI!

Popoldnevi na POP TV bodo dobili novo strukturo, nove oddaje in nove serije! 

Ker je najboljši dan za nove začetke prvi ponedeljek v mesecu, bomo v ponedeljek, 4. septembra, ob 15.30, začeli predvajati prvo sezono ene naših najbolj uspešnih serij, TV Dober dan!

TV Dober dan
TV Dober danFOTO: POP TV

Sledila bo nova informativna oddaja 24UR novice, ki ji bodo sledili turška serija Notranja lepota (Senden Daha Guzel I.), 24UR Popoldne in drugi del dnevnega dvojčka turške serije.

Zaradi obsedenega oboževalca se je igralka zbala za svoje življenje
Preberi še
Zaradi obsedenega oboževalca se je igralka zbala za svoje življenje
Notranja lepota
Notranja lepotaFOTO: Global Telif Haklari

ŠPORTNA JESEN


Ker nismo samo ljubitelji filmskih maratonov, ampak tudi radi tečemo in se družimo na športnih dogodkih, s ponosom najavljamo, da bomo v nedeljo, 22. oktobra, gledalcem POP TV in obiskovalcem 24ur.com omogočili ogled neposrednega prenosa tradicionalnega 27. VW Ljubljanskega maratona. Veseli smo, da smo športnim dogodkom, ki jih že prenašamo na visoki ravni, dodali še lokalnega, ki se ga lahko udeležijo tudi rekreativci. Pridružite se tekaškemu vzdušju ob progi ali pa navijajte z domačega kavča!

Prav od tam pa lahko navijate tudi za svoj najljubši evropski nogometni klub, ki se podaja v igro za prestižni naziv najboljšega v UEFA Ligi prvakov. Razburljive tekme z evropskih stadionov bodo znova na sporedu na Kanalu A in VOYO. 

VOYO

VOYO še naprej premika meje v slovenskem prostoru ter vsak teden svojim uporabnikom in uporabnicam prinaša vsebine za vse okuse. Že septembra se z novimi dogodivščinami vračajo domačini najbolj idilične slovenske vasice Za hribom! Četrta sezona VOYO originala obljublja obilico smeha, romantičnih in sosedskih prigod Zahribovcev ter tudi kakšen nov obraz.

Za Hribom
Za HribomFOTO: Urša Premik

Konec septembra pa na VOYO prihaja tudi serija Kotlina, ki je na nedavnem Sarajevskem filmskem festivalu domov odnesla nagrado za najboljšo dramsko serijo in bo prepričala še najbolj zahtevne gledalce. V petih delih nas skrivnostni umor popelje globoko v Sarajevsko podzemlje, kjer se razkrivata korupcija in mednarodni kriminal. 

Kotlina
KotlinaFOTO: BH Telecom

Uporabniki in uporabnice VOYO niso le tisti, ki si lahko vse oddaje domače produkcije ogledajo en dan pred ostalimi, temveč lahko tudi v živo spremljajo televizijske programe POP TV, Kanal A, BRIO, KINO in OTO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604