Zadovoljna.si
Anja Malešič, Kmetija

Oddaje

Tekmovalka Kmetije: Nihče se ne sme dreti name, če noče imeti problema

E.R.
31. 08. 2023 09.23
0

V ponedeljek, 4. 9., ob 21.00, se bo na POP TV pričela 10. sezona priljubljenega resničnostnega šova Kmetija. V njej bo nastopila tudi Anja Malešič, ki je že v predhodnem intervjuju opozorila, česa si njeni sotekmovalci v interakcijah z njo ne smejo dovoliti, če nočejo imeti problemov z njo.

Anja Malešič se je na Kmetijo prijavila, ker se je vedno želela preizkusiti v resničnostnem šovu, zanima pa jo tudi, kako bo prenašala različne karakterje ostalih sotekmovalcev. Zase pravi, da je družabna, komunikativna, včasih naporna in razvajena, Zatrjuje pa, da nima potrebe po tem, da bi bila glavna ali izpostavljena na kakršen koli način. Pravi, da je prilagodljiva, dokler se upošteva tudi njeno mnenje, poudarja pa, da se ne mara zapletati v nepotrebne drame.

To so tekmovalke, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji
Preberi še
To so tekmovalke, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji

Bodoča tekmovalka se sicer opisuje kot nekonfliktna oseba, ki sicer rada razglablja oziroma se krega brez preklinjanja in dretja. Ne maram, da se kdor koli dere name, ker se potem umaknem. Nobeden se ne sme dreti name, če noče problema. Prav tako ne sme nobeden riniti name, sicer lahko nastane problem, še opozarja. Maja nam je razkrila, da prav tako ni čustveno stabilna, zato se v kritičnih situacijah raje umakne in šteje do pet. Pa ji bo to res uspelo storiti tudi v stresni situaciji pred kamerami, ko bo obdana s tako karakterno različnimi posamezniki? 

Anja Malešič, Kmetija
Anja Malešič, KmetijaFOTO: POP TV
To so tekmovalci, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji
Preberi še
To so tekmovalci, ki jih bomo letos spremljali na Kmetiji

Ne zamudite pestrega dogajanja v Kmetiji, ki se bo na POP TV pričela že v ponedeljek, 4. 9. 2023, ob 21. uri! Epizode pa si lahko dan prej ogledate tudi na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604