Zadovoljna.si
Kristijan Crnica

Novice

Najprej je prepričal Hrvate, zdaj navdušuje tudi doma

J.V.
16. 01. 2023 12.20
0

Potem ko je Kristijan Crnica decembra naše južne sosede navdušil v finalu priljubljenega hrvaškega šova, sedaj s svojim glasbenim talentom osvaja tudi Slovence. Pred nekaj dnevi je nastopil v enem od ljubljanskih barov, kjer je premierno predstavil tudi svoj naslednji singl 'Bela'.

Kristijan Crnica se z glasbo ukvarja že od malih nog, da se poda na solo glasbeno pot, pa se je odločil šele pred kratkim. "Vsi vemo, da jaz že dolgo pojem in da se tu pa tam pojavim kje na sceni. In do sedaj se o meni ni nič slišalo. Marsikdo ima o meni tudi verjetno občutek, da ne naredim stvari do konca in ja, strinjam se s tem. Do sedaj je bilo to zato, ker sem v resnici precej hiperaktiven in moj fokus je bil velikokrat razpršen, dokler se ni zgodilo to, da sem se odločil, da se v življenju 100-odstotno predam glasbi. Tudi tako, da sem naredil nekaj zelo, zelo pogumnega, in sicer sem zapustil svoje delovno mesto," nam je pojasnil pred kratkim. 

Kako zelo predan je glasbi, dokazuje tudi dejstvo, da nekaj tednov po tem, ko je izdal svojo prvo pesem 'Ta dan', se te dni že pripravlja na izid drugega singla, ki nosi naslov 'Bela'. "Naslednja pesem, ki bo izšla, nosi naslov 'Bela' in je napisana za dekle, ki je doživljalo stiske, s katerimi se sooča marsikdo. A pogosto je tako, da se z njimi ne znamo soočiti in zato sem napisal pesem, ki zelo jasno govori o teh občutkih in tudi pomiri srce in dušo," pravi Kristijan.

Slovenec, o katerem te dni govori vsa Hrvaška
Preberi še
Slovenec, o katerem te dni govori vsa Hrvaška

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493