Zadovoljna.si
Lisa Marie Presley

Trači

Zvezdnica je imela sina doma še dva meseca po njegovi smrti

Ž. H.
09. 10. 2024 05.00
0

Lisa Marie Presley, hčerka kralja rokenrola Elvisa Presleya, je bila tako strta zaradi izgube svojega sina Benjamina Keougha, da je njegovo telo obdržala doma še dva meseca po njegovi smrti. K sebi je povabila celo tetoverja, da ga vidi, da bi si lahko dala narediti ujemajočo se tetovažo z njegovo.

To je le ena izmed osupljivih razkritij v Lisini novi knjigi From Here to the Great Unknown, ki jo je po smrti 54-letnice januarja 2023 dokončala njena hčerka, igralka Riley Keough. V knjigi Lisa Marie razkriva, da se je morala prisiliti, da se je "borila" za življenje zaradi svojih preostalih otrok, Riley in dvojčic Harper in Finley Lockwood, ki sta zdaj stari 16 let. To je pomenilo, da se ni mogla takoj posloviti od Benjamina deloma tudi zato, ker ni mogla odločiti, ali ga pokopati na Havajih ali v Gracelandu, na posestvu v Memphisu, kjer je umrl in je pokopan Elvis.

Zaradi preostalih otrok se je potrudila najti še nekaj volje do življenja.
Zaradi preostalih otrok se je potrudila najti še nekaj volje do življenja.FOTO: Profimedia

"Moja hiša ima ločeno sobo, v kateri sem imela Ben Bena dva meseca. V Kaliforniji ni zakona, ki bi zahteval takojšnji pokop," piše Lisa Marie."Našla sem zelo empatično lastnico pogrebnega zavoda ... Rekla je: 'Ben Bena bomo pripeljali k vam.'" Prostor so imeli ohlajen na 13 stopinj, da so ohranili njegovo telo, pri tem pa dodaja, da se je "tako zelo navadila nanj, skrbela zanj in ga ohranjala tam."

Enostavno se še ni mogla ločiti od njega.
Enostavno se še ni mogla ločiti od njega.FOTO: Profimedia

Mama in hči sta se odločili, da Benjamina počastita z ujemajočimi se tetovažami njegovim ime svoje sestre je imel vtetovirano na ključnici, ime svoje matere pa na roki.

Na dan je prišla šokantna resnica!
Preberi še
Na dan je prišla šokantna resnica!

Riley si je dala vtetovirati ime svojega brata na ključnico, k njm domov pa je prišel tetover, da je lahko Lisa Marie dodala njegovo ime na svojo roko. Ko je tetover vprašal, ali imajo kakšne fotografije Benjaminovih tetovaž, da bi lahko uskladil pisavo in dizajn, mu je Lisa Marie odgovorila: "Ne, ampak ti jih lahko pokažem." Riley navaja: "Lisa Marie Presley je ravnokar prosila tega nesrečnega moškega, naj si ogleda telo njenega mrtvega sina, ki je bilo slučajno tik poleg nas v bližnji sobi. Imela sem izjemno absurdno življenje, a ta trenutek je zagotovo med petimi najbolj absurdnimi."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Hčerka kralja rokenrola se je zavedala, da je to nenavadno. "Mislim, da bi to dobesedno prestrašilo vsakogar drugega, če bi imel sina v takem stanju tam. Ampak ne mene," prizna. Kmalu po dnevu tetoviranja, se Riley spominja, so vsi "dobivali občutek," da Benjamin želi, da ga pokopljejo.

Posnetek, ki je vreden več deset tisoč evrov!
Preberi še
Posnetek, ki je vreden več deset tisoč evrov!

"Tudi mama je rekla, da ga čuti, kako ji govori: 'To je noro, mama, kaj počneš? Kaj za vraga?!'"

Družina je za pokojnega priredila pogreb v Malibuju, pokopan pa je bil v Gracelandu, poleg Elvisa; kasneje je bila tam pokopana tudi Lisa Marie.

Skupaj jima je uspelo ostati še po smrti.
Skupaj jima je uspelo ostati še po smrti.FOTO: Profimedia

Riley veliko piše o bratovem boju z duševnim zdravjem in o tem, kako je pogosto pretiraval s pijačo, pri tem pa dodaja, da ne verjame, da si je resnično želel umreti.

Skupaj z mamo sta po njegovi smrti pregledali njegov telefon in iskali odgovore. "Našli sva sporočilo, poslano moji mami nekaj tednov pred njegovo smrtjo, v katerem je pisalo: 'Mislim, da je nekaj narobe z mano, z mojo psiho. Mislim, da imam težave z duševnim zdravjem,'" piše Riley. "Srce se mi para, da je šele dva tedna pred svojo smrtjo ugotovil, da morda potrebuje pomoč."

Grobnica Elvisa Presleyja na dražbi
Preberi še
Grobnica Elvisa Presleyja na dražbi
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604