Zadovoljna.si
Poroka

Novice

Je to najboljša poročna fotografija vseh časov?

Ni.Š.
03. 10. 2024 05.00
0

Če razmišljate o poroki, potem si shranite naslednjo idejo za čas velikega dogodka, saj se zna zgoditi, da bo to najboljša poročna fotografija.

Več milijonov ogledov in kar 61.000 všečkov ima teden dni stara objava turškega profila Sevdim Bunu (v prevodu to pomeni 'všeč mi je') na omrežju X oziroma bivšem Twitterju, ki vsebuje posnetek z ene od turških porok. Na posnetku je videti vozilo, pred vetrobranskim steklom oziroma pokrovom motorja pa stoji gruča ljudi s telefoni v rokah, ki snemajo dogajanje v vozilu, v katerem je na voznikovem sedežu moški s fotoaparatom v roki, na zadnjih sedežih pa sta ženin in nevesta.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na prvi pogled precej neobičajna postavitev in za trenutek imaš občutek, da sploh ne gre za poroko, a že naslednji kader razkrije mojstrovino, ki se skriva za to postavitvijo in predvsem idejo neimenovanega fotografa. Fotografija, ki so jo vsi sodelujoči ovekovečili, je naravnost čudovita in je pravi internetni hit. Na izjemen način je namreč uspelo fotografu ujeti v fotografski objektiv mladoporočenca, ki si izmenjujeta poljub in vesele svate, ki občudujejo dogajanje.

Poročil se je že tretjič, tokrat s 23 let mlajšo
Preberi še
Poročil se je že tretjič, tokrat s 23 let mlajšo

Objava ima že več kot 4,4 milijona ogledov, večina pa je nad videnim navdušena.

Ne boste verjele, kako seksi je uradni fotograf kraljeve poroke!
Preberi še
Ne boste verjele, kako seksi je uradni fotograf kraljeve poroke!

"Kdorkoli se je tega domislil, si zasluži oskarja," ja zapisal eden od komentatorjev. Večina pa je dodala, da jim je ideja tako všeč, da si takšno fotografijo želijo tudi na svoji poroki.

Kako zelo domiseln je bil fotograf in ali je to res ena najboljših poročnih fotografij, pa presodite sami.

Mailing

Poroke

Si že prijavljen na vse naše e-novice?


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604