Zadovoljna.si
poletni seti Pepco

Novice

/ Oglas

Od plaže do mesta. Modni kompleti iz viskoze iz Pepco

PR
29. 07. 2024 05.00
0

Poletje 2024 je čas za eksperimentiranje z modo in udobjem. Kompleti iz kolesarskih kratkih hlač in oversize majic so postali nepogrešljiv del garderobe žensk in najstnic. Oblačila, izdelana iz mešanice viskoze in bombaža, niso le videti odlično, ampak so tudi izjemno funkcionalna. Oglejte si, kako lahko nosite te vsestranske kose oblačil! Sestavite poletno garderobo v Pepco, da se boste počutili modno in sproščeno.

Viskoza in bombaž – popolni par za poletje!

Viskoza in bombaž sta idealna materiala za poletna oblačila, saj ju odlikujejo udobje, zračnost in slog. Viskoza, ki je znana po svoji lahkotnosti in hladilnih lastnostih, koži omogoča dihanje tudi v najbolj vročih dneh. Bombaž pa je mehak, hipoalergeni in trpežen, zato je odlična izbira za vsakodnevne poletne videze. Skupaj ti materiali tvorijo popoln duet, zato oblačila te mešanice niso le modna, temveč tudi funkcionalna, saj zagotavljajo, da se boste ves dan počutili sveže in udobno.

Glavne prednosti viskoze:
- lahka in zračna – viskoza je lahka in zračna, zato je idealna za vroče dni,
- hladilne lastnosti – kožo prijetno hladi, idealna je za poletno vročino,
- mehkoba – nežna do kože, zagotavlja udobno celodnevno nošenje,
- eleganten videz – viskoza ima naravni lesk, ki oblačilom doda eleganco.

Glavne prednosti bombaža:
- mehkoba – naravno mehek, zagotavlja udobje skozi ves dan,
- hipoalergenost – idealna rešitev za osebe z občutljivo kožo ali alergijami,
- trpežnost – bombaž je trpežen in odporen na pogosto pranje, zato je idealna izbira za vsakodnevno uporabo,
- vpijanje vlage – učinkovito vpija vlago, tako da koža ostane suha in negovana.

Zakaj je mešanica viskoze in bombaža tako dobra? Ker gre za kombinacijo najboljših lastnosti obeh materialov, ki vključuje hladilne lastnosti viskoze ter mehkobo in trpežnost bombaža. Kompleti iz viskoze in bombaža zagotavljajo optimalno zračnost in učinkovito odvajanje vlage, ki sta ključnega pomena v vročih dneh. Poleg tega so oblačila iz te mešanice izjemno udobna in elegantna, kot nalašč za vse poletne priložnosti – material je primeren tako za vsakdanje kot za bolj formalne videze, zato je ustrezen za vse okoliščine.

Z izbiro poletnih kompletov iz viskoze in bombaža vlagate v svoje dobro počutje, trajnost in popoln slog.

Oversize majica in kolesarske kratke hlače – kdaj in kako jih nositi?

Kompleti, sestavljeni iz kolesarskih krakih hlač in oversize majic, so pravi must-have za poletje 2024. Zaradi svoje vsestranskosti so idealni za vsako priložnost – od plaže, telovadnice do potepa po mestu. Zavoljo raznolikosti barv in krojev jih lahko zlahka prilagodite svojemu slogu in potrebam. Ne glede na to, ali vam je ljubši vsakdanji ali bolj eleganten slog, ti kompleti bodo vedno videti... preprosto odlično.

Vsakodnevni videz s Pepco!
Vsakodnevni videz s Pepco! FOTO: Arhiv naročnika

Casual chic za potep po mestu

Oversize majica in kolesarske kratke hlače so popoln komplet za vsakodnevne sprehode po mestu. Siva majica v kombinaciji z rožnatimi kratkimi hlačami ustvarja udoben videz, ki je zagotovo v trendu. Za dodaten učinek sprednji del majice zataknite v pas kratkih hlač, preostali del pa pustite ohlapen. Dodajte športne čevlje in elegantno torbico za čez ramo. Ta videz je kot nalašč za nakupovanje, srečanje s prijatelji ali hitro kavico.

Aktiven dan v telovadnici

Zaradi raztegljivih materialov so kompleti s kolesarskimi hlačami in oversize majicami odlična izbira tudi za telovadnico. Izberite svetlo sivo majico in ujemajoče se sive kolesarske hlače, da ustvarite usklajen komplet. Majico ob strani zavežite na vozel, da boste dodali nekaj več modnega sloga in da se majica bolje prilega. Vse skupaj dopolnite s športnimi copati in bejzbolsko kapo – in pripravljeni ste na intenzivno vadbo.

Sprostitev na vrtu

Ko načrtujete sproščen dan na vrtu, vam bo komplet z oversize majico in kolesarskimi hlačami zagotovil kar največje udobje. Izberite pastelne barve, na primer majico meta barve in roza kratke hlače, da ustvarite svež in poleten videz. Za zaščito pred soncem dodajte udobne japonke in klobuk s širokim krajcem. Ta komplet je kot nalašč za lenobne popoldneve, branje knjige ali srečanje z družino.

Novi poletni kompleti oblačil iz viskoze iz Pepco
Novi poletni kompleti oblačil iz viskoze iz PepcoFOTO: Arhiv naročnika

Izlet v hribe

Kolesarske kratke hlače in oversize majice so prav tako odlična izbira za aktivne dneve na prostem. Za izlet v hribe izberite komplet v umirjenih barvah. Dodajte športne pohodne čevlje in lahek nahrbtnik. Majico lahko nosite ohlapno ali pa jo zavežete na spodnjem delu, da se bo bolje prilegala telesu pri plezanju.

Poletna sprostitev na obali

Komplet iz kolesarskih hlač in oversize majice je prav tako odlična izbira za plažo ali promenado ob morju. Za sproščen videz se odločite za svetlo rožnato majico in ujemajoče se kolesarske hlače. Majico lahko nosite kot tuniko, jo zavežete pri pasu ali pustite prosto, da vas zaščiti pred soncem. Dodajte sandale, velik klobuk in torbo za na plažo, da dobite eleganten komplet za dan, ki ga preživite na plaži.

Večerni sprehod po mestu

Kolesarske kratke hlače in oversize" majice lahko izberete tudi za večerne izhode. Izberite sivo majico in bež hlače, da ustvarite bolj eleganten videz. Majico lahko povežete s poljubnim pasom – usnjenim, bombažnim ali verižnim. Dodajte sandale s peto in minimalistični nakit, da bo celoten videz še bolj eleganten. Ta komplet je kot nalašč za večerne sprehode po mestu ali poletne zabave.

Izberite svoje najljubše komplete iz Pepco in uživajte v poletju v popolnem udobju in slogu!


Naročnik oglasa je Pepco. 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561