Zadovoljna.si
Dobitnica zlate medalje Janja Garnbret iz slovenske ekipe (v sredini), dobitnica srebrne medalje Brooke Raboutou iz ekipe ZDA (levo) in dobitnica bronaste medalje Jessica Pilz iz avstrijske ekipe (desno) pri ustvarjanju selfija s telefonom Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition med podelitvijo medalj v športnem plezanju po finalu ženskega balvanskega in težavnostnega plezanja na petnajsti dan olimpijskih iger Pariz 2024 v športnem plezališču Le Bourget 10. avgusta 2024 v Parizu v Franciji.

Novice

/ Oglas

Olimpijski selfiji, ki so postali viralni: Kaj se skriva za njimi?

PR
22. 08. 2024 05.00
0

V svetu, kjer so družbena omrežja postala ključni način izražanja in povezovanja, so selfiji postali eno najmočnejših orodij za izražanje sebe in deljenje svojih najlepših trenutkov. A fotografiranje samega sebe ni več samo stvar hitrega pritiska na zaslon, gre za umetnost, ki zahteva pravo tehniko, dobro svetlobo in seveda pravi telefon.

Kako posneti popoln selfi?

Začnimo z nekaj osnovnimi nasveti, kako izboljšati svoje selfije. Najprej je pomembna svetloba. Naravna svetloba je vaša najboljša prijateljica, zato poskušajte fotografirati blizu okna ali zunaj v oblačnem vremenu, ki zagotavlja enakomerno osvetlitev. Drugi ključni element je kot, rahlo dvignite telefon nad svojo glavo in ga nagnite navzdol, da boste zajeli svoj obraz v najboljši perspektivi. Tretji nasvet je, da se sprostite in bodite naravni. Prisilen nasmeh ali nenaraven izraz lahko pokvarita še tako dobro osvetljen in kadriran posnetek.

Dobitnica zlate medalje Andreja Leški iz Slovenije, dobitnica srebrne medalje Prisca Awiti Alcaraz iz Mehike ter dobitnici bronaste medalje Clarisse Agbegnenou iz Francije in Laura Fazliu iz Kosova pozirajo za selfie na zmagovalnem odru med podelitvijo medalj v judu v kategoriji za ženske do 63 kg na četrti dan olimpijskih iger Pariz 2024 v areni Champs-de-Mars 30. julija 2024 v Parizu v Franciji.
Dobitnica zlate medalje Andreja Leški iz Slovenije, dobitnica srebrne medalje Prisca Awiti Alcaraz iz Mehike ter dobitnici bronaste medalje Clarisse Agbegnenou iz Francije in Laura Fazliu iz Kosova pozirajo za selfie na zmagovalnem odru med podelitvijo medalj v judu v kategoriji za ženske do 63 kg na četrti dan olimpijskih iger Pariz 2024 v areni Champs-de-Mars 30. julija 2024 v Parizu v Franciji.FOTO: Rob Carr - Getty Images

Samsung Galaxy Z Flip6: Revolucija v svetu selfijev

Če želite resnično dvigniti svoje selfije na višjo raven, je Galaxy Z Flip6 telefon, ki ga potrebujete. Ta eleganten in tehnološko napreden telefon ni le modni dodatek, temveč prava zakladnica funkcij, ki vam omogočajo ustvarjanje osupljivih fotografij z lahkoto.

Galaxy Z Flip6 se ponaša z edinstvenim prepogljivim dizajnom, ki ga odlikuje zunanji zaslon FlexWindow. Ta priročen zaslon vam omogoča, da hitro preverite, kako bo izgledal vaš selfi, preden dejansko pritisnete na sprožilec. Poleg tega lahko s tem zaslonom upravljate svoje fotografije in videe brez potrebe po odpiranju telefona, kar je idealno za tiste trenutke, ko ste na poti.

Dobitnik srebrne medalje Toni Vodišek iz slovenske ekipe, dobitnik zlate medalje Valentin Bontus iz avstrijske ekipe in dobitnik bronaste medalje Maximilian Maeder iz ekipe Singapur pri ustvarjanju zmagovalnega selfija s telefonom Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition na podelitvi medalj v moškem formula kitu na štirinajsti dan olimpijskih iger Pariz 2024 v marini Marseille 9. avgusta 2024 v Marseillu v Franciji.
Dobitnik srebrne medalje Toni Vodišek iz slovenske ekipe, dobitnik zlate medalje Valentin Bontus iz avstrijske ekipe in dobitnik bronaste medalje Maximilian Maeder iz ekipe Singapur pri ustvarjanju zmagovalnega selfija s telefonom Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition na podelitvi medalj v moškem formula kitu na štirinajsti dan olimpijskih iger Pariz 2024 v marini Marseille 9. avgusta 2024 v Marseillu v Franciji.FOTO: Clive Mason - Getty Images

Galaxy Z Flip6 ponuja tudi izjemno funkcijo snemanja selfijev prostoročno. Zahvaljujoč kameri FlexCam in naprednim gestam lahko enostavno posnamete popoln selfi ali skupinsko fotografijo, ne da bi morali držati telefon v roki. Samo postavite telefon na mizo ali drugo ravno površino, naredite gesto z roko in telefon bo samodejno sprožil fotoaparat. To je kot nalašč za ustvarjanje spontanih in avtentičnih posnetkov, ki bodo izstopali na vaših družbenih omrežjih.

Olimpijska različica, ki navdušuje

Samsung Galaxy Z Flip6 pa ni le telefon za vsakdanjo uporabo. Na letošnjih olimpijskih igrah v Parizu 2024 je ta model pritegnil posebno pozornost, saj je bil podeljen športnikom v posebni različici Galaxy Z Flip6 Olympic Edition. V zlati barvi, ki se odlično ujema z bleščanjem zlatih medalj, je postal pravi simbol zmagovalnega duha.

Dobitnica zlate medalje Janja Garnbret iz slovenske ekipe (v sredini), dobitnica srebrne medalje Brooke Raboutou iz ekipe ZDA (levo) in dobitnica bronaste medalje Jessica Pilz iz avstrijske ekipe (desno) pri ustvarjanju selfija s telefonom Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition med podelitvijo medalj v športnem plezanju po finalu ženskega balvanskega in težavnostnega plezanja na petnajsti dan olimpijskih iger Pariz 2024 v športnem plezališču Le Bourget 10. avgusta 2024 v Parizu v Franciji.
Dobitnica zlate medalje Janja Garnbret iz slovenske ekipe (v sredini), dobitnica srebrne medalje Brooke Raboutou iz ekipe ZDA (levo) in dobitnica bronaste medalje Jessica Pilz iz avstrijske ekipe (desno) pri ustvarjanju selfija s telefonom Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition med podelitvijo medalj v športnem plezanju po finalu ženskega balvanskega in težavnostnega plezanja na petnajsti dan olimpijskih iger Pariz 2024 v športnem plezališču Le Bourget 10. avgusta 2024 v Parizu v Franciji.FOTO: Michael Reaves - Getty Images

Naši olimpijski junaki Janja Garnbret, Andreja Leški in Toni Vodišek, so s tem telefonom ujeli nepozabne trenutke na zmagovalnem odru in jih delili s svetom. Značilna zlata barva in velik zunanji zaslon sta ta telefon naredila prepoznaven ne le med športniki, temveč tudi med gledalci in oboževalci po vsem svetu. Samsung je s to posebno izdajo dosegel, da je Galaxy Z Flip6 postal ključni del olimpijskega doživetja.

Samsung Galaxy Z Flip6 je bil ključni del olimpijskega doživetja.
Samsung Galaxy Z Flip6 je bil ključni del olimpijskega doživetja.FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Samsung. 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 570