Zadovoljna.si
Samsung refrigerator 2

Novice

/ Oglas

Osvežite se v poletju: Uživajte v hladnih pijačah in dobri hrani

P.R.
29. 06. 2023 05.00
0

Poletje je odličen letni čas za ustvarjanje nepozabnih spominov s svojimi najdražjimi. Od piknik žara na dvorišču do zabave ob bazenu - nekaj čarobnega je v druženju z družino in prijatelji ob sončnem vremenu. Da bodo ta srečanja resnično nepozabna, morate biti pozorni na vsako podrobnost, vključno s hrano in pijačo, ki jo postrežete. S Samsung hladilnikom in pečico lahko poletno zabavo dvignete na višjo raven in poskrbite, da bo vaš poletni piknik res nekaj posebnega. V kombinaciji z zmogljivim sesalcem pa bo dom hitro urejen in čist brez večjega napora.

Nič več težav, zaradi prekomernega odpiranja vrat hladilnika

V poletnem času je sveža zelenjava neprecenljiva stvar, ki prinaša svežino, barvitost in hranila na jedilno mizo. Ne glede na to, ali se odločite za okusne solate, pečeno zelenjavo ali pripravo osvežilnih prigrizkov, je pomembno, da je zelenjava sveža.

Ko gre za shranjevanje in ohranjanje poletnih kulinaričnih kreacij, Samsung hladilnik, spreminja pravila igre na področju hladilnikov. Njegovo območje Optimal Fresh+ ponuja neprekosljivo vsestranskost in omogoča, da ustvarite popolno okolje za shranjevanje različnih vrst živil. Z možnostjo prilagajanja temperature lahko v hladnejšem levem delu predala dlje časa ohranite sveže meso in ribe, medtem ko desni del ohranja idealne pogoje za sadje in zelenjavo. Z uravnavanjem vlažnosti v predalu Humidity Fresh+ lahko poskrbite, da bodo vaši pridelki ostali hrustljavi in okusni, kot na dan, ko ste jih kupili.

Eden od najpogostejših izzivov med poletnimi druženji je nenehno odpiranje vrat hladilnika. Temperatura zunaj je visoka in vedno nas skrbi, da se bo hrana v hladilniku hitreje pokvarila. Vendar se Samsung hladilnik brez težav spopada s to težavo. Inovativna tehnologija Twin Cooling Plus optimizira temperaturo in vlago v hladilniku in zamrzovalniku z uporabo samostojnih uparjalnikov ter ventilatorjev in s tem zagotavlja neodvisno hlajenje v hladilniku in zamrzovalniku, kar preprečuje mešanje vonjav ter ohranja prvoten okus hrane. Ne glede na to, kako pogosto spreminjate temperaturo in vlažnost, bodo vaše kulinarične poslastice ostale sočne in sveže kar dvakrat dlje, kar bo zagotovo navdušilo tudi najzahtevnejše gurmane v vaši družbi.

Samsung refrigerator
Samsung refrigerator FOTO: Arhiv naročnika

Ko kuhanje postane bolj efektivno

Kuhanje poleti ima svoj čar in prinaša obilo veselja ter kulinaričnih možnosti. To je čas, ko se vse zdi lahkotnejše, barvitejše in okusnejše. V vročih poletnih dneh se pogosto odločamo za sveže in lahke obroke, polne sezonske zelenjave, sočnega sadja ter osvežilnih okusov. Poleg tega pa nam poletje ponuja tudi možnost, da se preizkusimo v različnih načinih priprave hrane, ki nas popeljejo v svet pikantnih žarov, aromatičnih marinad in osvežilnih prilog.

Ko govorimo o pečicah, je Samsung pečica z Dual Cooking in naravno paro nujna za prilagodljivo pripravo obrokov med poletnimi druženji. S sistemom Dual Cook lahko hkrati pripravljate dve jedi v dveh različnih območjih, kar vam prihrani čas in energijo. Sistem kuhanja Air Sous Vide zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, kar preprečuje prekuhavanje ali izsuševanje jedi. Poleg tega tehnologija AI Pro Cooking prepozna sestavine in ustrezno optimizira nastavitve ter tako vsakič poskrbi za popolno pripravljene jedi.

Dom brez prahu in umazanije

Priprava doma na poletne piknike je bistvenega pomena za ustvarjanje prijetnega in udobnega vzdušja za goste. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji je to postalo lažje kot kdajkoli prej. Sodobni sesalniki, kot je sesalnik Jet Bot, prinašajo napredno tehnologijo in učinkovitost sesanja, ki olajšajo vzdrževanje doma tudi v poletnih mesecih.

Ena od izstopajočih lastnosti sesalnika Jet Bot je njegova izjemna sposobnost prepoznavanja in premikanja okoli predmetov v vašem domu. S pomočjo Intelove umetne inteligence lahko analizira okolico, manevrira okoli ovir ter preprečuje trke z napravami in pohištvom. To ne zagotavlja le učinkovitega čiščenja, temveč tudi varuje dragocene in krhke predmete pred poškodbami.

Sesalnik Jet Bot
Sesalnik Jet BotFOTO: Arhiv naročnika

Jet Bot je opremljen s senzorjem LiDAR, ki je najsodobnejša tehnologija na področju robotskih sesalnikov, zato učinkovito očisti vsak kotiček vašega doma. Natančni izračuni lokacije in algoritmi za optimizacijo poti mu omogočajo, da pokrije vsa območja, pri čemer nobeno mesto ne ostane nedotaknjeno ali spregledano. Z Jet Botom lahko z lahkoto uživate v celovitem čiščenju.

Za čiščenje različnih površin v vašem domu je Jet Bot opremljen z inteligentnim nadzorom moči. Zazna vrsto površine in ustrezno prilagodi moč sesanja ter tako vsakič poskrbi za temeljito čiščenje. Jet Bot natančno ve, kako skrbno in učinkovito ravnati z vsako površino, od globinskega čiščenja preprog z učinkovito krtačo do nežnega pometanja tal iz trdega lesa.

Klasični pristop čiščenja

Če imate raje tradicionalni pristop in želite sami prevzeti postopek čiščenja, je Bespoke Jet sesalnik odlična izbira. Ta vsestranski sesalnik je opremljen s funkcijami za lažje in učinkovitejše čiščenje, zato bo vaš dom ostal brezhibno čist. Vključuje praktično čistilno postajo All-In-One, ki poenostavi praznjenje posode za prah, tako da vaše roke ostanejo brez umazanije. Z močjo čiščenja do 210 W in lahkim dizajnom učinkovito očisti vaše prostore, da bodo vedno pripravljeni na nove piknike. Ima snemljivo baterijo z dolgo življenjsko dobo zagotavlja do 2 uri čiščenja, kar vam omogoča dovolj priložnosti, da brez prekinitev dokončate celoten postopek čiščenja. Opremljen je tudi s posebno krtačo za hišne ljubljenčke in dvojno krtačo Jet, ki sta zasnovani za učinkovito odstranjevanje dlak in umazanije s tal, zato je idealen za domove s kosmatimi prijatelji.

V Samsung kolekciji sesalnikov pa se nahajajo tudi modeli, ki so v posebni ponudbi. Izberite enega izmed izbranih sesalnikov Jet in prejmite dodatno baterijo kot darilo in 3-letno garancijo.

Dodatna moč čiščenja
Dodatna moč čiščenjaFOTO: Arhiv naročnika

Promocija velja od 6. 6. do 7. 7. 2023 ali do razprodaje zalog. 

S pomočjo robotskega sesalnika Jet Bot in sesalnika Bespoke Jet lahko brez težav vzdržujete čist in urejen dom ter tako ustvarite popolno okolje za poletne piknike. Sprejmite udobje in moč sodobne tehnologije ter poskrbite, da bo vaš dom vedno pripravljen sprejeti goste z odprtimi rokami.

Pri ustvarjanju prijetnega vzdušja za poletne piknike je izbira pravih naprav ključna. Samsung hladilniki, kuhalna plošča in sesalniki, prinašajo celovito rešitev za vaše potrebe v domačem okolju. S tem ekosistemom lahko brez težav očistite dom, ustvarite prijeten ambient ter se osredotočite na uživanje v hladnih pijačah, dobri hrani in nepozabnih trenutkih s svojimi najbližjimi.

Osvežitev poletne vročine je tu! 

Zdaj lahko svoje trenutke v kuhinji spremenite v pravo poletno kulinarično čarovnijo, saj vam predstavljamo izjemno ponudbo hladilnikov Samsung po posebej znižanih cenah.

Ali si želite popestriti svoj dom z nepričakovano barvno kombinacijo? Ne glede na to, ali prisegate na klasično črno, nevtralno belo ali pa želite ustvariti unikatno kombinacijo vaših najljubših barv, čarovnija nikoli ne preneha. Ponujamo vam širok izbor vrhunskih hladilnikov Samsung, ki so na voljo po neverjetnih poletnih popustih. Poleg tega vam nudimo tudi 5 let garancije na izbrane naprave, kar vam zagotavlja brezskrbno uporabo in zadovoljstvo še dolgo časa.

Ne zamudite te izjemne promocije, ki traja od 19. 6. do 30. 7. 2023, ali do porabe zalog. 

Poletna čarovnija svežine
Poletna čarovnija svežineFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Mediavox za Samsung.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604