Zadovoljna.si
Nakit je pomemben modni dodatek za različne priložnosti, veliko žensk pa se odloči, da nakit nosi vsakodnevno.

Novice

/ Oglas

Pandorin nakit za vse generacije in priložnosti

PR
05. 09. 2024 05.00
0

Pandora je svetovno znana znamka ročno dokončanega sodobnega nakita, izdelanega iz najbolj kvalitetnih materialov, ki je potrošnikom na voljo po dostopnih cenah. S svojimi dizajni daje ženskam navdih za poudarjanje svoje edinstvenosti in izražanje svojega osebnega stila.

Nakit Pandora je oblikovan za vse generacije in priložnosti, zajema nepozabne trenutke in osebne vrednote v življenju. Ta unikatni nakit, ki ga odlikujeta tradicionalna izdelava in sodobna tehnologija, se prodaja v več kot 100 državah na 6 celinah na približno 7.700 prodajnih mestih. Izberite tudi vi zase ali za svoje najdražje popolne kose nakita in s tem zaznamujte pomembne trenutke in datume. Raziščite njihovo kolekcijo ženskega nakita in izberite vam najljubši modni dodatek. 

Nakit je pomemben modni dodatek za različne priložnosti, veliko žensk pa se odloči, da nakit nosi vsakodnevno.
Nakit je pomemben modni dodatek za različne priložnosti, veliko žensk pa se odloči, da nakit nosi vsakodnevno.FOTO: Arhiv naročnika

Nakit skozi zgodovino

Nošenje nakita sega v same začetke človeške zgodovine. Ljudje smo nakit uporabljali iz več različnih razlogov. Bil je kot praktični pripomoček, ki je pomagal pri spenjanju oblek ali oblikovanju pričesk. Velikokrat je bil uporabljen za odražanje statusnega simbola - najsi gre za premoženjski status, status posameznika ali njegove družine v družbi. Uporabljen pa je bil tudi kot način prenašanja denarnih sredstev. Tudi danes lahko rečemo, da se nakit nosi iz treh razlogov, in sicer: kot prikaz svojega statusa, za izboljšanje videza ter kot način komunikacije z drugimi (npr. za izkazovanje verske pripadnosti). 

Podjetje Pandora je bilo ustanovljeno leta 1982 s sedežem v Kopenhagnu na Danskem.
Podjetje Pandora je bilo ustanovljeno leta 1982 s sedežem v Kopenhagnu na Danskem.FOTO: Arhiv naročnika

Nakit je ključnega pomena za nekatere ženske, predstavlja jim simbol ženstvenosti ali celo položaj na družbeni lestvici. Na voljo je veliko različnih kosov nakita in veliko ženske se odloči, da nakit nosi vsakodnevno. Za ženske je torej nakit zagotovo eden bolj priljubljenih izdelkov, njegova prilljubnenost pa se s časom le še povečuje. Predstavlja pomemben modni dodatek za različne priložnosti, brez katerega si popolno opravo težko predstavljamo. 

Nakit Pandora je oblikovan za vse generacije in priložnosti.
Nakit Pandora je oblikovan za vse generacije in priložnosti.FOTO: Arhiv naročnika

Nakit Pandora za vsako žensko 

Podjetje Pandora je bilo ustanovljeno leta 1982 s sedežem v Kopenhagnu na Danskem z zlatarjem Perjem Enevoldsenom in njegovo ženo Winnie. Danes daje zaposlitev več kot 32.000 ljudem po vsem svetu. 

Ta priznana danska znamka za nakit oblikuje modele za ženske po vsem svetu. Z njihovo pomočjo lahko ženske izražajo svoje zgodbe s stilom. Leta 2000 so začeli z oblikovanjem priljubljenih obeskov. Vsak obesek nosi poseben pomen, včasih tudi več pomenov. En pomen pridobi s pomočjo oblikovalca, drugega pa mu da oseba, ki ta obesek nosi in ga obožuje. Gre za posebne zapestnice z obeski, ki ženskam omogočajo, da ustvarjajo svoje kombinacije nakita ter izrazijo dogodke in mejnike, ki so jim pomembni. Ne glede na to, ali gre za poklon državi, praznik barv ali posebno priložnost - vsak obesek je narejen za pripovedovanje osebne zgodbe človeka, ki ta obesek nosi. Ljudje obeske na ogrlicah ali verižicah nosijo z ljubeznijo in z njimi izražajo sebe. 

Vsak obesek je narejen za pripovedovanje osebne zgodbe človeka, ki ta obesek nosi.
Vsak obesek je narejen za pripovedovanje osebne zgodbe človeka, ki ta obesek nosi. FOTO: Arhiv naročnika

Obiščite Pandorino spletno stran in izbirajte med bogatimi možnostmi nakita za vse priložnosti, karakterje in celo razpoloženja. Poleg svojih zelo prepoznavnih zapestnic in obeskov imajo v svoji ponudbi tudi prstane, verižice in uhane. So tudi idealno spletno mesto za nakup daril ob različnih priložnostih, npr. rojstni dnevi, rojstvo otroka, poroka, krst, darila za rojene v določenem mesecu ...Skratka, njihovi izbiri ni videti konca. Po želji vam izdelek tudi gravirajo – s tem boste na nakitu vsekakor pustili svoj osebni pečat. 

Nakit in njegova izdelava

Vsak kot nakita, ki ga izdelajo pri Pandori, gre v povprečju skozi 25 parov pridnih rok in prav vsak kos je izdelan z ljubeznijo. Pri izdelavi kovinskih delov nakita uporabljajo starodavno tehniko precizijskega litija oziroma postopek izgubljenega voska, ki je popolna izbira pri obsežnejših izdelavah nakita. Na ulitem nakitu so drobni detajli videti odlično, zato je izgubljeni vosek tako za zapletene kot minimalistične oblike popolna izbira. Z dobavitelji tesno sodelujejo in tako zagotavljajo skladje z etičnimi standardi na področju pravic ljudi in delavcev, vplivu na okolje in poslovnih praksah. Vsak kos nakita Pandora je označen z oznako nakita, ki navaja jedro kovine. Pri izdelavi se trudijo, da za vsako novo kolekcijo in izdelek še zvišajo standarde pri oblikovanju in mojstrstvo pri izdelavi.

Ta unikatni nakit odlikujeta tradicionalna izdelava in sodobna tehnologija.
Ta unikatni nakit odlikujeta tradicionalna izdelava in sodobna tehnologija.FOTO: Arhiv naročnika

Dodajte osebno noto svoji opravi, privoščite si nekaj posebnega že danes. Odločite se za nakit Pandora, s tem boste poleg posebnega kosa nakita poskrbeli tudi za trajnost okolja, saj se v podjetju zelo trudijo za zmanjševanje podnebnega odtisa, ker je Pandora v partnerstvu z Unicefom, pa boste z nakupom njihovega nakita pokazali podporo njihovemu plemenitemu dejanju. 

Naročnik oglasa je SF1 Clips d.o.o.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 570