Zadovoljna.si
Razočarana ženska na telefonu

Novice

Pol leta po poroki prejela klic ljubice. To, kar ji je povedala, jo je šokiralo!

J.V.
23. 02. 2018 13.06
18

Šest mesecev potem ko je svojemu izbrancu obljubila večno zvestobo, je Tracy Schorn prejela klic, ki ga ni pričakovala. Na drugi strani je bila namreč moževa ljubica, in to, kar ji je povedala v telefonskem pogovoru, je spremenilo njeno življenje.

Afera
AferaFOTO: iStock

Šest mesecev po poroki z moškim, ki naj bi bil ljubezen njenega življenja, je Tracy prejela nepričakovan klic. Poklicala jo je namreč njegova ljubica in ji dejala: »Verjamem, da niti ne razmišljaš o tem, kje se tvoj mož nahaja. Tukaj je, z mano.«

In kot da bolečina in šok v tistem trenutku nista bila dovolj, ji je ženska začela razkrivati mučne podrobnosti njune skrivne zveze in ji povsem iskreno priznala, da je v preteklosti že uničila en zakon. Po tem je Tracy le še upala, da ni noseča, ne zdaj, ko je izvedela, da je njen mož v resnici sploh ne ljubi in spoštuje, kot ona njega. Nosečnost v tistem trenutku za njo vsekakor ne bi bila dobra novica.

Ljubici se je 'zahvalila' za klic in informacije, nato pa padla v jok. »Ni bila prisebna, a sem ji bila kljub temu hvaležna, da me je poklicala in mi povedala resnico. Čeprav tega ni storila dobronamerno,« je za Huffington Post povedala Tracy, ki je moža po tem zapustila.

7 znakov, da vas vara:

- namenja vam vse manj pozornosti,

- spremenil je svoj videz,

- njegov delovni čas je iz dneva v dan daljši,

- ne kaže zanimanja za seks,

- želi si vse več zasebnosti,

- ves čas 'visi' na telefonu in računalniku,

- ko ga vprašate, kaj je počel ali kje je bil, se razburi.

 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604