Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Prihaja NORI TOREK!

Cineplexx
17. 11. 2016 11.10
0

Na šestih lokacijah po Sloveniji bodo ljubitelje filma na velikem platnu navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče v torek, 22. novembra ogledati po nori ceni, 1,99 evra.

Filmski navdušenci bodo lahko v vseh šestih Cineplexxih po Sloveniji izbirali med filmi za vse filmske okuse.

Na sporedu bodo: domača filmska uspešnica Pr'Hostar, fantazijska uspešnica Magične živali, drami Nočne ptice in Greben rešenih, znanstvena fantastika Doktor Strange, trilerja Inferno ter Dekle na vlaku, grozljivki Ouija: Izvor zla in Dekle z vsemi darovi, romantična komedija Dojenček Bridget Jones ter družinski sinhronizirani animirani komediji Troli ter Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov. Urnik izbranih filmov lahko preverite na spletni strani Cineplexx Slovenija.

Nori torek – nora cena

Akcijska cena vstopnic 1,99 evra velja v vseh Cineplexx kinih za ogled vseh filmskih predstav, tudi za filme v 3D in daljše od 120 minut, samo v torek, 22. novembra.

Vstopnice so že v prodaji na Cineplexx Slovenija  ter na blagajni Cineplexxa Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto.

Poleg različnih cenovnih ugodnosti se Cineplexx kinematografi trudijo obiskovalcem nenehno ponujati nepozabno izkušnjo ogleda filma, zato sledijo najnovejši tehnologiji. Za dobro počutje v kinu skrbi prijazno osebje, ponujajo tudi pestro izbiro pijač in prigrizkov, kamor sodijo tudi okusne kokice.

Najsodobnejši kino v Sloveniji

Kinematografi Cineplexx sledijo svetovnim trendom prikazovanja filmov in kot edini v Sloveniji ponujajo filme v vrhunski ločljivosti in HFR 3D tehnologiji, s tem pa obiskovalcem kino predstav ekskluzivno filmsko doživetje, ki mu ne bodo priča nikjer drugje. Če si tako doma lahko večinoma ogledamo le filme v tako imenovani FullHD ločljivosti, vas bo v kinematografih Cineplexx navduševala 4-krat jasnejša in kristalno čista slika v ločljivosti 4K.


 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604