Zadovoljna.si
Raiven

Novice

Slovenska pevka pristala v bolnišnici

N. Č.
26. 09. 2024 15.58
1

Slovenska pevka z umetniškim imenom Raiven je svojim oboževalcem sporočila, da zaradi zdravstvenih težav odpoveduje oz. prestavlja koncert v Piranu, saj je nepričakovano pred dvema dnevoma sredi noči pristala v bolnišnici.

Raiven (Sara Briški Cirman) je pristala v bolnišnici. Novico je svojim oboževalcem sporočila prek družbenih omrežji, kjer je zapisala: "Pred dvema dnevoma sem sredi noči prestala urgentno operacijo. Vse skupaj je bilo zame velik šok, saj res nisem pričakovala, da se bodo manjše želodčne težave razvile v nekaj takšnega."

Raiven: 'Našla sem osebo, s katero se res ujamem in zelo sem zadovoljna.'
Preberi še
Raiven: 'Našla sem osebo, s katero se res ujamem in zelo sem zadovoljna.'

"Želela sem vam sporočiti, da se že počutim bolje, a koncert v Prianu je iz očitnih razlogov prestavljen. Nov datum bo znan že kmalu. Sporočam vam tudi, da nekaj časa na družbenih omrežjih ne bom objavljala, razen objav, ki so bile že nastavljene in prej posnete. Hvala vam za vašo podporo. Z ljubeznijo, Raiven," je še v angleščini zapisala simpatična pevka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 590