Zadovoljna.si
postavljanje meja

Novice

Rešite kviz in ugotovite, kako dobro znate drugim postaviti meje

PR
02. 10. 2024 09.35
0

Postavljanje zdravih meja je ključna vrlina sodobnega časa, v katerem smo z vseh strani bombardirani z zahtevami in nerazumnimi pritiski. Beseda NE" zato sodi med najmočnejše in hkrati tudi najbolj osvobajajoče besede. Pa znate reči NE?

V življenju smo postavljeni v različne situacije, v katerih se moramo kar najbolje znajti. Da bi ugajali drugim ali imeli boljše izhodišče za napredovanje, pogosto postanemo preveč permisivni in se ujamemo v vrtinec 'ustrezanja', od katerega imajo koristi drugi, sami pa se začnemo utapljati v morju razočaranja, žalosti, tesnobe ...

Zato je pomembno, da si znamo določiti jasne prioritete in se naučimo svoje interese postaviti na prvo mesto – pa tudi, če to pomeni, da bomo morali večkrat reči NE. Ker 'Ne je moč', pravi v svoji novi knjigi s prav takšnim naslovom eden najbolj priljubljenih avtorjev pri nas in vsestranski kreativec Aljoša Bagola.

V spodnjem kvizu preverite, kako dobri ste v postavljanju meja in ali ste bolj ''pripravljeni iti na kolena'', ali pa ste ''marsikomu pripravljeni iti na k.'' 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''NE'' - ena najmočnejših najbolj osvobajajočih besed na svetu

Ne! je moč je nova težko pričakovana knjiga Aljoše Bagola, ki govori o moči besede NE. Uči nas, kako odgovorno, spoštljivo in pravočasno postaviti meje ter se osvoboditi nerazumnih pritiskov in zahtev okolice. 

Dragocene izkušnje, ki jih je več kot dvajset let nabiral v vihravih odnosih v vrhu slovenskega gospodarstva, v knjigi prepleta s skrbno izbranimi modrostmi priznanih psihologov in strokovnjakov za odnose ter navdušujočimi zgodbami ljudi, ki so postavili meje in zaživeli močneje. 

Aljoša v svoji prihajajoči knjigi (ki je sodeč po odzivih na družbenih omrežjih uspešnica že pred prihodom na prodajne police) jezikovno mojstrsko stke neprecenljivo lekcijo o pomembnosti besede NE in postavljanju zdravih meja v službi, partnerstvu, prijateljstvu, pri vzgoji ...

Aljoša Bagola: Ne! je moč
Aljoša Bagola: Ne! je močFOTO: Arhiv ponudnika

Ne zamudite enkatnega dogodka v Cankarjevem domu

Aljoša bo izid svoje nove knjige pospremil še z enim izmed svojih talentov. Kot razprodan predavatelj in navdušujoč motivator bo s svojim novim predavanjem Ne! je moč zagotovil svežo motivacijsko poslastico za vse, ki si v svoje življenje želijo vnesti več stabilnosti, radosti in predvsem trdnih, zdravih meja. 

Ne zamudite enkratne priložnosti, da si novo knjigo zagotovite ob nepozabnem druženju s prijatelji v Cankarjevem domu, kjer bo dogodek pospremil še pogovor z avtorjem in njegovo ženo Ivo Krajnc Bagola. Seveda bo pa Aljoša še nekaj nato časa namenil tudi podpisovanju knjig ter posvetilom bralkam in bralcem.

Kdo je Aljoša Bagola?

Aljoša Bagola je razprodan predavatelj, eden najbolj priljubljenih avtorjev pri nas in vsestranski kreativec. Kot slovenski kreativni direktor desetletja se je po hudi izgorelosti umaknil iz oglaševalskih vod in svojo ljubezen do kreativnosti usmeril v pisanje knjig. 

Njegov prvenec Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke je navdušil bralke in bralce ter postal najbolje prodajana knjiga leta 2020 pri nas, njegova druga knjiga Srečo, prosim pa se je dve leti zatem zavihtela na drugo mesto najbolj prodajanih knjig. Obe knjigi se skupaj ponašata že s skoraj desetimi ponatisi doslej in sta uspešnici tudi na Hrvaškem. 

Aljoša je bil izbran za ambasadorja kampanje duševnega zdravja, za svoj prispevek k ozaveščanju o pomembnosti duševnega zdravja pa je prejel tudi nagrado fatalni moški 2021. 

Aljoša Bagola: Ne! je moč
Aljoša Bagola: Ne! je močFOTO: Arhiv ponudnika

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 590