Zadovoljna.si
Pelji me na luno

Novice

/ Oglas

Scarlett Johansson blesti v novi romantični komediji

PR
09. 07. 2024 05.00
0

V naše kinematografe prihaja 11.7. Pelji me na Luno, film produkcije AppleTV+, katerega zgodba se odvija v 60. letih prejšnjega stoletja, natančneje ob začetku misije Apollo 11, ki je človeka prvič v zgodovini popeljala na Luno. Romantična komedija s Scarlett Johansson in Channingom Tatumom prinaša na velika platna čar vesoljske tekme, klasično romantiko in "vintage" modo šestdesetih let.

Pri Nasi ugotovijo, da si morajo nujno izboljšati javno podobo, zato najamejo Kelly Jones, odločno in provokativno strokovnjakinjo za trženje, vendar njen pristop oteži delo Colu Davisu, trmoglavemu in vraževernemu direktorju, ki je odgovoren za misijo Apollo 11. Med mrzličnimi pripravami se vmeša Bela hiša, ki od dvojice zahteva, da posname lažni pristanek na Luni, saj si nikakor ne smejo dovoliti, da misija ne bi uspela ...

 Film je režiral Greg Berlanti (superjunaške serije Arrow, The Flash, Supergirl, Titans, Superman & Lois, romantična komedija Life As We Know It in romantična drama Love, Simon). Scarlett Johansson, ki je po skupnem izkupičku filmov, v katerih je nastopala, med najbolj donosnimi hollywoodskimi igralkami, je cenjena zaradi izjemnega igralskega razpona – od legendarne franšize Maščevalci, do z oskarjem nagrajene romantične drame Zakonska zgodba, znanstveno-fantastične akcije Lucy in psihološkega trilerja Skrivnostna sled; Channing Tatum je postal ikona hollywoodske komedije po uspehu filmov 21 in 22 Jump StreetMladenič v modrem in Mladeniča na faksu, ta status pa je ohranil tudi z vlogama v romantični pustolovski komediji Izgubljeno mesto in v vohunski akciji Kingsman: Zlati krog, obenem pa si je zagotovil še status seks simbola s filmsko serijo Vroči Mike.

V filmu nastopata tudi Woody Harrelson (Pravi detektiv, Venom 2, Dobrodošli v deželi zombijev, Igrelakote, Trije plakati pred mestom) v vlogi spletkarskega politika, ki pripelje Kelly v skriti svet Nase in nadzira vso misijo, ter Ray Romano (Raymonda imajo vsi radi, glas Mannyja v animiranih filmih Ledena doba, Scorsesejev Irec), ki igra Colovega dobronamernega in posrečenega svetovalca. 

To poletje vas bodo prelepa Scarlett Johansson, vintage vzdušje filma in napetost okoli ključnega dela sodobne zgodovine od 11. julija zvabili v kino – s prijateljicami ali s partnerji. 

Pelji me na luno
Pelji me na luno FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Con film.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604