Zadovoljna.si
Serija Xiaomi 14T

Novice

/ Oglas

Serija Xiaomi 14T z izjemno nočno fotografijo in napredno umetno inteligenco

PR
27. 09. 2024 05.00
0

Podjetje Xiaomi je v Berlinu predstavilo pametna telefona vodilne serije Xiaomi 14T. Namenjena sta navdušencem, ki bodo znali ceniti jasne in žive posnetke, na novo definirane nočne fotografije in zmogljive funkcije umetne inteligence za različne primere rabe. Z združitvijo elegantne oblike, zmogljivega procesorja Mediateka in osupljivega zaslona OLED zagotavljata neprimerljivo izkušnjo vsem, ki od svojih naprav iščejo najboljše!

Sočasno z najnovejšo serijo Xiaomi 14T je podjetje globalno predstavilo še eleganten in vzdržljiv prepogljiv pametni telefon Xiaomi MIX Flip. Odlikuje ga najnovejši sistem Xiaomi HyperOS, ki zagotavlja brezhibno uporabniško izkušnjo tako na notranjem kot zunanjem zaslonu, izjemne funkcije v kompaktni obliki in fotografske zmogljivosti, podkrepljene z znanjem podjetja Leica na ravni običajnih premijskih pametnih telefonov.

Naslednja generacija nočnih fotografij z optiko Leica

Xiaomi 14T in 14T Pro z izjemnimi zmogljivostmi pri šibki svetlobi zajemata dih jemajoče nočne prizore ali živahne mestne pokrajine z izjemno jasnostjo in na ta način zagotavljata izjemno fotografsko izkušnjo.

Serija Xiaomi 14T
Serija Xiaomi 14T FOTO: Arhiv naročnika

Zasluga gre sistemu obdelave (Xiaomi AISP) in z umetno inteligenco podprti računski fotografski platformi (AI) združevanja slik (Fusion), kar izboljšuje dinamični razpon ter zmanjšuje šum za izjemne podrobnosti in živahne barve tudi pri zahtevni osvetlitvi. Obenem so izboljšali tudi portretni način, ki z razponom goriščnic od 23 do 75 milimetrov zagotavlja večplastne, podrobne portretne fotografije z večjo globino, jasnostjo in naravnim učinkom zameglitve ozadja (bokeh).

Pametni telefon Xiaomi 14T Pro ima vsestranski sistem treh kamer s petimi goriščnicami, od 15 mm do 120 milimetrov. Glavno kamero s 50-milijonskim tipalom (Light Fusion 900) odlikuje velika zaslonka f/1,6 najnovejšega objektiva Leica Summilux. S fizično velikostjo 1/1,31 palca in visokim dinamičnim razponom (13,57 EV) tipalo zajame 32 odstotkov več svetlobe od predhodnika[1] in zagotovi živahne fotografije, polne podrobnosti. Dodatni napredek predstavlja asferični objektiv s sedmimi lečami (7P) z visoko prepustnostjo, ki zajame več svetlobe in podpira fotografiranje z visokim dinamičnim razponom.

Serija Xiaomi 14T
Serija Xiaomi 14T FOTO: Arhiv naročnika

Xiaomi 14T se medtem ponaša s Sonyjevim tipalom IMX906 in vsestranskim sistemom treh kamer s štirimi goriščnicami od 15 do 100 milimetrov. Glavna kamera s 50-milijonskim tipalom, zaslonko f/1,7 in najnovejšim optičnim objektivom Leica Summilux zagotavlja žive barve in izjemne podrobnosti tudi pri šibki svetlobi. Za ostre in podrobne posnetke pokrajine pa je zaslužna 12-milijonska ultraširokokotna kamera z ekvivalentno goriščno razdaljo 15 milimetrov.

Poleg impresivnih fotografskih zmogljivosti se serija Xiaomi 14T odlikuje tudi na področju videografije, saj brez težav snema kinematografske videoposnetke. Filmski način privzeto uporablja razmerje stranic 2,39 : 1 in podpira kinematografsko zameglitev ter preklapljanje med ostrenjem za kinematografski občutek. Obenem način režiser uvaja profesionalni kinematografski vmesnik z naprednim upravljanjem parametrov[2], medtem ko MasterCinema snema videe visokega dinamičnega razpona (HDR) v 10-bitnem formatu (Rec. 2020) v razločljivosti do 4K pri 30 sličicah na sekundo, pri čemer zajame več podrobnosti v svetlih in temnih delih prizora ter uporabnikom predstavi dinamični obseg, ki zelo spominja na človeški vid.

Izkoristite AKCIJSKE CENE telefonov serije Xiaomi 14T:

Xiaomi 14T 12 GB+256 GB spomina za 699 EUR

Xiaomi 14T Pro 12 GB +512 GB spomina za 899 EUR

 

A to še ni vse! 

Ob nakupu katere koli naprave iz serije Xiaomi 14T (torej Xiaomi 14T ali 14T Pro) prejmete robotski sesalnik E10 kot darilo.

Pohitite, izjemna akcijska ponudba traja od 27.9. do 31.10.

Izkoriščanje napredne umetne inteligence za vsakodnevno udobje

Pametna telefona serije Xiaomi 14T prinašata novo raven produktivnosti in ustvarjalnosti z naprednimi zmogljivostmi umetne inteligence na področju iskanja, govora, besedil, slik in videa, s čimer izboljšujeta vsakodnevna opravila in udobje[3]. Z izkoriščanjem moči izvajanja algoritmov umetne inteligence v napravi kot v oblaku izboljšujeta produktivnost, omogočata pametnejša potovanja in pomagata ustvarjati vsebine.

Vse o seriji XIAOMI 14T najdete TUKAJ.

Ne zamudite posebne akcijske ponudbe!
Ne zamudite posebne akcijske ponudbe!FOTO: Arhiv naročnika

[1] Podatki so bili testirani v internih laboratorijih Xiaomi, dejanski rezultati se lahko razlikujejo.

[2] Združljivo s telefoni Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, Xiaomi Pad 6, Xiaomi 14, Xiaomi 14 Ultra ter Xiaomi 14T in Xiaomi 14T Pro.

[3] Razpoložljivost funkcij umetne inteligence se lahko razlikuje glede na regijo. Za več informacij preverite lokalno spletno mesto. Funkcije umetne inteligence so na voljo prek sistema OTA od 26. septembra 2024 dalje.

 

Naročnik oglasa je Xiaomi. 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 590