Zadovoljna.si
Pogreb Simone Weiss na Žalah - 8

Novice

Smrt mame je zaznamovala njeno življenje

N. Č.
27. 09. 2024 05.00
0

Zagotovo se še spomnite kraljice ljudskih src, Simone Weiss. Njena smrt je pretresla mnoge, najbolj pa je zaznamovala njeno družino – moža Gorana ter njuna dva sinova, Simona in Reneja.

"Izguba bližnjega, sploh če je nepričakovana, je šok za naše telo in um," pravi sociologinja Tjaša Macerl. In res je. To ni nekaj, na kar se lahko zares pripravimo, pa tudi če gre za težko bolezen, za katero vemo, da jo bo oseba blizu nas le stežka premagala.

Kako preboleti izgubo bližnjega?
Preberi še
Kako preboleti izgubo bližnjega?

Zdi se, da se je nekaj podobnega zgodilo tudi družini Simone Weiss. Izgubili so mamo, ženo, prijateljico in podpornico. Simonina smrt je še posebej prizadela njenega mlajšega sina Reneja, ki je bil takrat star zgolj 13 let.

Rene, zdaj Liliette Weiss, je za revijo Jana razkrila, da je 'bilo obdobje po materini smrti zanjo zelo težko, saj sta si bili zelo blizu, zato je praznino, ki je ostala, še toliko bolj občutila'

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Kaj ji je pomagalo?

K boljšemu počutju je brez dvoma prispevala sprememba spola, s procesom katere je začela okoli 18. leta, vrnila pa se je tudi njena želja po glasbenem udejstvovanju, pri katerem sodeluje z očetom Goranom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Liliette je na svojem Youtube kanalu objavila tudi posnetek svojega prvega javnega nastopa, ki se je zgodil pred približno tremi meseci v korejskem klubu v Seulu. Tamkajšnjim poslušalcem se je predstavila s pesmijo Moja preminulega makedonskega pevca po imenu Toše Proeski, katerega smrt je leta 2007 celoten Balkan zavila v črnino.

Pred 16 leti za vedno utihnil angelski glas
Preberi še
Pred 16 leti za vedno utihnil angelski glas

Zdi se, da se njena glasbena pot šele dobro začenja, že letos, ob obletnici materine smrti, z očetom namreč pripravljata prav poseben poklon in glasbeno sodelovanje. 

Toše Proeski: Bila je ljubezen njegovega življenja
Preberi še
Toše Proeski: Bila je ljubezen njegovega življenja

Delček njenega pevskega nastopa v Seulu pa si lahko ogledate v videoposnetku spodaj. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: 24ur.com, jana

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 590