Zadovoljna.si
Sladoledni dan

Novice

Sladoledni dan na POP TV: Posladek in osvežitev za zaposlene

Zadovoljna.si
19. 07. 2024 12.50
0

V vročih poletnih dneh je osvežitev vedno dobrodošla. Na POP TV so se odločili, da svojim zaposlenim popestrijo poletni delovni vsakdan s sladko osvežitvijo. Čez poletje bodo nekajkrat organizirali sladoledni dan, ki bo zaposlenim prinesel nekaj dodatnih trenutkov sprostitve in užitka.

Sladoledni dan
Sladoledni dan FOTO: POP TV

Prvi sladoledni dan je že za njimi in navdušenje med zaposlenimi je bilo očitno. Sladolede so pripeljale Ljubljanske mlekarne, ki so znane po visoki kakovosti in okusni ponudbi. Pred zaposlenimi pa je bila težka dilema – Tom ali Ježek?  Sicer je sladoled Tom najbolj prodajan sladoled na palčki pri nas.

Ideja za sladoledni dan prihaja kot odgovor na vroče poletne temperature in željo po povečanju zadovoljstva ter dobrega počutja med zaposlenimi. Redne sladke osvežitve bodo poskrbele, da bo delo prijetnejše, zaposleni pa bodo imeli priložnost za kratek oddih in druženje s sodelavci. 

Takšne iniciative pa niso le prijetno presenečenje, ampak tudi pomemben korak k ustvarjanju še boljše delovne kulture. Na POP TV verjamejo, da so zadovoljni zaposleni ključ do uspešnega podjetja, in sladoledni dnevi so zagotovo korak v pravo smer.

Najbolj ženski televizijski portal dobil novo podobo
Preberi še
Najbolj ženski televizijski portal dobil novo podobo

Sladoledni dan bo tako priložnost za sladko in hladno osvežitev. Ljubljanske mlekarne bodo še naprej skrbno dobavljale svoje najboljše sladolede, da bo vsak sladoledni dan pravo doživetje. Sicer pa so Ljubljanske mlekarne lani proizvedle 1600 ton sladoleda, od tega pa malo več kot polovico predstavlja sladoled Planica. 

Ne zamudite teh julijskih novosti na VOYO!
Preberi še
Ne zamudite teh julijskih novosti na VOYO!

Pregovor 'Življenje je kot sladoled: uživaj ga, preden se stopi,'  tako na POP TV še kako drži. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 576