Zadovoljna.si
Večerja za prijatelje

Novice

Najboljši večerni filmi, ki jih ta vikend ne smete zamuditi

Zadovoljna.si
02. 08. 2024 05.00
0

Predstavljamo vam seznam večernih filmov za prihajajoči vikend (od 2. do 4. avgusta). Na voljo bodo na POP TV, KANAL A in KINO. Teh filmov zagotovo ne smete zamuditi!

Pripravite se na filmski vikend! Od 2. do 4. avgusta vas na POP TV, KANAL A in KINO čakajo vrhunski večerni filmi. Ne glede na to, ali imate raje akcijo, komedijo, dramo ali romantiko, bo naš izbor poskrbel za popolne poletne večere.

Natalija Bratkovič: 20 let sem jedla samo testenine
Preberi še
Natalija Bratkovič: 20 let sem jedla samo testenine

PETEK, 2. AVGUST

POP TV

Komedija Večerja za prijatelje ob 21.uri 

Komedija o praznovanju zahvalnega dne med prijatelji. Abby se s svojo najboljšo prijateljico Molly zelo veseli sproščenega zahvalnega dneva. A načrti za mirno večerjo s puranom se kmalu pričnejo zapletati, ko na večerjo prideta Mollyjin novi fant in njena mama. Ker se na praznovanju pojavi še nekaj žurerjev, med njimi tudi Molyjine stare simpatije, šaman ter tri istospolne matere, se gostija hitro spremeni v kaos nepredstavljivih razsežnosti.

Večerja za prijatelje
Večerja za prijateljeFOTO: PRO PLUS
Jennifer Lopez posneli med prepirom s paparaci
Preberi še
Jennifer Lopez posneli med prepirom s paparaci

KANAL A

Družinski film Sanjsko zabijanje ob 20.uri

Roy McCormick je uspešen trener košarke na kolidžu, ki je znan tako po svojem izvrstnem trenerskem delu kot po svoji vročekrvni in nasilni naravi. Ko po nezaslišanem incidentu v javnosti izgubi službo, je Ray odločen, da bo našel način, s pomočjo katerega bo opral svoje ime. Tako postane trener na šoli, ki jo je pred davnimi leti obiskoval tudi sam, a kmalu spozna, da ima opravka z nevzgojenimi in nenadarjenimi šolarji, ki bolj kot trenerja potrebujejo vzornika in varuha. Toda ali je Roy prava oseba, ki naj bi jih naučil igranja košarke in jim vdihnil zmagoslavnega duha?

Kam žiranti Slovenija ima talent odpotujejo med počitnicami?
Preberi še
Kam žiranti Slovenija ima talent odpotujejo med počitnicami?

KINO

Akcijski film Bourneova premoč ob 20.uri

V drugem delu trilogije o tajnem agentu Jasonu Bourneu se Jason za vedno odreče življenju poklicnega morilca. Skupaj z Marie živita srečno in mirno življenje v indijski vasici, ki pa ga prekinjajo Jasonove nočne more in nejasni spomini na mučno in krvavo preteklost. Ko Jason postane tarča ruskega plačanega morilca in se za las izogne smrti, mora nenadoma zaščititi Marie in oprati svoje ime. Iščejo ga zaradi umora kitajskega podpredsednika in Jason priseže, da bo tokrat izpolnil svojo obljubo in enkrat za vselej obračunal z nekdanjimi nadrejenimi.

Skrivnostni trikotnik moža, žene in prijateljice znova na tapeti
Preberi še
Skrivnostni trikotnik moža, žene in prijateljice znova na tapeti

Akcijski film Dirkaška kri ob 22.uri

John Travolta nastopa v vlogi legendarnega dirkaškega veterana Sama Munroeja, ki se odloči vrniti na dirkaško stezo, ko se njegov uporniški sin Cam, prav tako ambiciozen dirkač, pridruži ekipi njegovega največjega tekmeca Linskyja. Cam je namreč prepričan, da pod očetovim vodstvom nikoli ne bo postal prvak. Med očetom in sinom se tako vname hud boj za dirkaški pokal. Bo tekmovalnost med njiju prinesla razdor ali ju bo zbližala?

The Bourne Supremacy
The Bourne SupremacyFOTO: Profimedia
'Poharska' komedija, ki je navdušila v kinematografih, sedaj na VOYO!
Preberi še
'Poharska' komedija, ki je navdušila v kinematografih, sedaj na VOYO!

SOBOTA, 3. AVGUST

POP TV

Akcijski film Indiana Jones in zadnji križarski pohod ob 20.uri

V tretjem filmu o Indiani Jonesu bo Harrison Ford iskal čašo, iz katere naj bi Jezus Kristus pil med svojo zadnjo večerjo. Pitje iz te čaše menda zagotavlja večno mladost. Med iskanjem bo moral Indy obračunati z zlobnimi nacisti in iz njihovih krempljev rešiti očeta. Pot ga bo ponesla na različne konce sveta, spremljala pa ga bo lepa umetnostna zgodovinarka Elsa Schneider.

Indiana Jones
Indiana JonesFOTO: PRO PLUS
Gozd strahov navdušil žirijo na Amerika ima talent
Preberi še
Gozd strahov navdušil žirijo na Amerika ima talent

Kriminalka Einstein ob 22.15

32-letni Felix je genij. Sodeluje pri več znanstvenih raziskovalnih projektih in je najmlajši profesor, ki je kdaj koli poučeval teoretično fiziko na svoji univerzi. Je tudi pravnuk slavnega znanstvenika Alberta Einsteina. Vendar je Felix hudo bolan, saj ima redko dedno Huntingtonovo bolezen, ki povzroča postopno razpadanje živčnih celic v možganih. Ko mladega genija obtožijo kraje in zlorabe prepovedanih poživil, mu policija ponudi dogovor. Če jim bo pomagal razrešiti primer umora, mu ne bo treba prestajati zaporne kazni in bo lahko nadaljeval svoje raziskave. Lahko Felix v napeti tekmi s časom razreši primer umora?

Žena hudo bolnega igralca razkrila, kje najde moč
Preberi še
Žena hudo bolnega igralca razkrila, kje najde moč

 KANAL A

Drama Razkrito ob 20.uri

Detektiv Galban najde svojega partnerja in dobrega prijatelja, detektiva Cullena, umorjenega na postaji podzemne železnice. Na lovu za morilcem začne Galban ugotavljati, da je Cullen najbrž bil vpleten v prekupčevanje z drogami in policijsko korupcijo. Ko Galban raziskuje, vse ljudi, ki so poznali Cullena, po vrsti ubijajo. Galban se bliža resnici, Cullenova žena in njegov šef pa ga prosita, naj se umakne. Njegova odkritja bi lahko namreč dokazala korupcijo na policiji. Edina, ki še lahko pomaga, je mlada punca po imenu Isabel.

Po težkem okrevanju odkrila, da je ostala brez milijonov
Preberi še
Po težkem okrevanju odkrila, da je ostala brez milijonov

Komedija Veliki Lebowski ob 21.45

Jeff Lebowski, ki ga prijatelji kličejo The Dude', je navadna zguba. Nima službe, zato cele dneve lenari, pije alkohol in kadi. Občasno mu uspe, da z najboljšima prijateljema pri kegljanju sesuje kakšen kegelj. Nekega dne se v njegovem stanovanju prikažejo nevarni tipi, ki ga zamenjajo z nekim drugim Lebowskim, enim najbogatejših poslovnežev v mestu. Ker mu uničijo preprogo, hoče Jeff s svojim soimenjakom razčistiti stvari, a ne gre vse po načrtih.

Saška: 'Ko se vračam od prijateljev, skoraj nikoli ne grem peš'
Preberi še
Saška: 'Ko se vračam od prijateljev, skoraj nikoli ne grem peš'

KINO

Komedija Nedokončani posli ob 20.uri

Zabavna komedija o treh poslovnežih, ki se podajo na nepozabno dogodivščino in vmes spoznajo, kaj je smisel njihovega posla. Prizadevni lastnik majhnega podjetja in njegova družabnika iz Amerike odpotujejo v Evropo, da bi tam sklenili najpomembnejši posel v življenju. Kar se začne kot uradna službena pot, se nazadnje izjalovi na vse mogoče, pa tudi nemogoče načine – vključno z njihovim nepričakovanim postankom na velikem sejmu seksualnih fetišev ter udeležbo na globalni ekonomski konferenci.

Celovečerec posnet z lastnimi sredstvi med najbolj gledanimi slovenskimi filmi
Preberi še
Celovečerec posnet z lastnimi sredstvi med najbolj gledanimi slovenskimi filmi

Akcijski film Jumanji: Naslednja stopnja ob 21.45

Kar nekaj časa je minilo, odkar so Spencer, Fridge, Bethany in Martha zaigrali davno pozabljeno igro. Ko se junaki vnovič spustijo v "Jumanji", da bi rešili prijatelja, odkrijejo, da nič ni tako, kot so pričakovali. Pravila so se spremenila, kot se je tudi sama ekipa, ki se je ponovno znašla v njej. Avatarji so drugačni, vpleteni so novi liki, igra pa je še težja in veliko nevarnejša kot prej. Igralci bodo morali pogumno prehoditi neznane in neraziskane predele, od neizprosnih puščav do zasneženih gora, da bi premagali najnevarnejšo igro na svetu.

Jumanji: Naslednja stopnja
Jumanji: Naslednja stopnjaFOTO: 24ur.com
Tako je božič preživel slavni mišičnjak
Preberi še
Tako je božič preživel slavni mišičnjak

NEDELJA, 4. AVGUST

POP TV

Biografski film Kralj Richard ob 20.uri.

Po resnični zgodbi posneta biografska drama spremlja življenje Richarda Williamsa, odločnega očeta dveh najbolj nadarjenih ameriških športnic vseh časov, Serene in Venus, ki sta za vselej spremenili svet tenisa. Richard Williams, oborožen z jasno vizijo in 78 strani dolgim načrtom, je odločen, da bo svoji hčeri Venus in Sereno zapisal v zgodovino. Z intenzivnimi treningi na zapuščenem in zanemarjenem teniškem igrišču v Comptonu v Kaliforniji ne glede na to, ali pada dež ali sije sonce, sta dekleti oblikovani z očetovo nepremostljivo predanostjo ter materino uravnoteženo perspektivo in intuicijo, ki premaguje na videz nepremostljive ovire. Globoko navdihujoč film o moči družine, vztrajnosti in neomajni volji po doseganju nemogočega.

Božič po pravilih
Božič po pravilihFOTO: 24ur.com
Delila fotografijo noseče princese, trebušček se že dobro vidi
Preberi še
Delila fotografijo noseče princese, trebušček se že dobro vidi

Romantični film Božič po pravilih ob  22.40

Čeprav je strokovnjakinja za ljubezen, ki je izdala uspešno knjigo o razmerjih, se je Joanna pred kratkim razšla s partnerjem. Po nastopu v pogovorni oddaji dobi enkratno priložnost, toda prirediti mora praznično zabavo, zato prosi producenta Teda, naj se predstavi kot njen fant. Ted se strinja, a kmalu Joanna spozna očarljivega Dela, medtem ko Tedovo srce želi ponovno osvojiti njegova bivša. Popolnoma nepričakovano se Joanna znajde sredi ljubezenskega trikotnika, tik pred pomembnim trenutkom v njenem življenju. Bo uspela prirediti najboljšo božično zabavo in ohraniti svoj ugled ali bo izgubila vse, kar ima rada?

Jennifer Lopez posneli med prepirom s paparaci
Preberi še
Jennifer Lopez posneli med prepirom s paparaci

KANAL A

Akcijski film Mož iz agencije U.N.C.L.E. ob 20.uri

Dogajanje je postavljeno v zgodnja šestdeseta leta, dogaja se vrhunec hladne vojne med svetovnima velesilama. Izurjeni agent CIE Napoleon Solo in agent ruske tajne službe KGB Ilija Kurjakin morata potisniti na stran vso sovražnost ter po sili razmer sodelovati pri posebni nalogi. Zaustaviti morata mednarodno zločinsko organizacijo, ki skuša z razdeljevanjem jedrskega orožja in tehnologije razdreti že tako krhko ravnovesje sil. Imata zgolj eno sled, hčer izginulega nemškega znanstvenika, ki je hkrati njuna edina priložnost, da se vtihotapita v organizacijo ter preprečita katastrofo svetovnih razsežnosti

Najbolj seksi moški na svetu razkril, da bo postal očka
Preberi še
Najbolj seksi moški na svetu razkril, da bo postal očka

KINO

Akcijski film Svetloba ob 20.uri

V podzemnem tunelu, ki povezuje Manhattan in New Jersey, pride do prometne nesreče. Nezgoda sproži hudo eksplozijo, ob kateri se majhna skupina ljudi znajde ujeta v predoru. Ujetniki se morajo spoprijeti s strupenimi plini in ognjenimi zublji, poleg tega pa se lahko nanje vsak čas sesuje betonska konstrukcija nad njimi. Ker veliko nevarnost predstavlja tudi mrzla reka v bližini, so vsi prepričani, da jih čaka gotova smrt. Na srečo jim na pomoč priskoči Kit Latura, nekdanji šef urgentne zdravniške službe, ki se za njihovo rešitev poda v nevarno reševalno akcijo.

Zvezdnik končno iskreno o sinovi smrti
Preberi še
Zvezdnik končno iskreno o sinovi smrti

 Akcijski film Za grozečim obzorjem ob 22.10

Mark Corley je losangeleški detektiv, ki se skuša zbližati s svojim odtujenim sinom Trentom, ki je pristal za rešetkami zaradi pretepa. Toda nenadoma se začne invazija vesoljcev in celotno prebivalstvo mesta nenavadna modra svetloba posrka v različne vesoljske ladje. Mark vodi skupino preživelih ljudi skozi tunele podzemne železnice in skuša pobegniti pred vesoljskimi napadalci. Ko ugrabijo tudi njegovega sina, je Mark odločen, da bo naredil vse, kar je v njegovi moči in ga rešil iz krempljev sovražnih Nezemljanov.

Za grozečim obzorjem
Za grozečim obzorjemFOTO: 24ur.com
Najlepša ženska na svetu omrežila čednega Srba
Preberi še
Najlepša ženska na svetu omrežila čednega Srba
Po treh mesecih sta se odločila za poroko
Preberi še
Po treh mesecih sta se odločila za poroko


Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561