Zadovoljna.si
pametni telefon Samsung Galaxy S23

Novice

/ Oglas

Telefon, ki popolnoma dopolni slog vsakogar in vam ga bodo zavidale vse vaše prijateljice

PR
20. 10. 2023 05.00
0

V svetu mode in trendov je vaš pametni telefon več kot le naprava - je odraz vašega stila ter izraz vašega okusa. Če iščete telefon, ki združuje funkcionalnost s šik dizajnom, takšnega, ki vam bo prinesel občudovanje vseh vaših prijateljic, ste na pravem mestu. Pridružite se nam in odkrijte, kako pametni telefon presega pričakovanja ter postavlja nove standarde v svetu mobilne tehnologije in izražanja osebnega stila.

Ko boste svoj novi Samsung Galaxy S23 UltraGalaxy S23+ ali Galaxy S23 vzeli v roke, bodo vaše prijateljice zagotovo opazile, da gre za nekaj posebnega. Te čudovite naprave so na voljo v štirih osupljivih barvah: od misteriozne fantomske črne, ki nosi v sebi nekaj skrivnostnega, do nežno kremne, ki izžareva eleganco, barve sivke, ki vas bo očarala s svojo subtilno umirjeno lepoto, in zelene, ki  v vaš vsakdan prinaša dotik narave.

Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ in Galaxy S23 Ultra so na voljo v 4 barvah.
Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ in Galaxy S23 Ultra so na voljo v 4 barvah.FOTO: Arhiv naročnika

S temi telefoni boste dobesedno nosili modni kos v svojem žepu. Barve, ki se bodo zlile z vašo obleko, ne glede na to, ali ste v družbi prijateljic na večerni zabavi, ali pa ste na kavi v kavarni. Vaš telefon bo postal del vašega stila, izražajoč vašo osebnost in ustvarjalnost.

A dizajn ni le v barvah. Osnovna modela, Galaxy S23 in Galaxy S23+, vas bosta navdušila s svojimi gladkimi linijami in poglobljenimi zadnjim kamerami, ki ustvarjajo eleganten videz brez velikih izboklin na hrbtni strani telefona. Galaxy S23 Ultra pa nadaljuje izročilo priljubljene Note serije, s svojo nekoliko manj zaobljeno obliko in ostrimi robovi. A to še ni vse - ta model vključuje tudi vgrajeno S Pen pisalo, ki vam omogoča, da ste bolj učinkoviti in si hitreje zapišete najpomembnejše stvari na sestanku.

Trajnost za lepši planet

Dandanes ni več dovolj, da je pametni telefon le moden. Potrošniki vse bolj cenimo izdelke, ki so narejeni trajnostno, in Samsung Galaxy S23 serija to željo izpolnjuje v vsej svoji veličini. Vključuje kar 12 komponent, izdelanih iz recikliranih materialov, kar jih postavlja med najbolj trajnostne pametne telefone Samsung do sedaj. Materiali izvirajo iz recikliranega aluminija in stekla, plastike, ki jo najdemo v zavrženih ribiških mrežah in sodih za vodo, ter plastenk iz polietilen tereftalata (PET). Poleg tega se za embalažo izdelkov uporablja 100-odstotno recikliran papir. In če še dvomite v okoljsko zavezanost te serije, naj vam povem, da je prejemnica certifikata UL ECOLOGO, kar dokazuje, da te naprave prispevajo k ohranjanju in ustvarjanju bolj zdravega planeta. S Samsung Galaxy S23 serijo ne izkazujete le svojega stila, ampak tudi svojo zavzetost za ohranitev okolja.

Samsung Galaxy serije S23
Samsung Galaxy serije S23 FOTO: Arhiv naročnika

Kamere za osupljive trenutke

Dizajn in trajnost sta pomembna, vendar so kamere tisti element, ki naredi telefon resnično nepogrešljivega. Samsung Galaxy S23 serija ne razočara niti na tem področju. Glavna zvezda je 200 MP Adaptive Pixel senzor v modelu Galaxy S23 Ultra, ki omogoča ustvarjanje neverjetnih fotografij v vseh svetlobnih pogojih, kar je primerljivo s profesionalnimi fotoaparati. Funkcija Nightography pa uporablja umetno inteligenco za obdelavo podrobnosti in barv ter vam omogoča, da posnamete visokokakovostne nočne fotografije.

Selfiji so postali nepogrešljiv del naših življenj, zato je tu super HDR selfie kamera, ki s samodejnim ostrenjem ustvari resnično epske portrete. Za tiste, ki radi fotografije obdelajo po zajemu, aplikacija Expert Raw prinaša profesionalne možnosti snemanja v formatu RAW in JPEG. In za ljubitelje nočnega neba, aplikacija ponuja tudi opcijo Astrophoto, s katero boste lahko zajeli Mlečno cesto in čudovito zvezdno nebo brez potrebe po posebni fotografski opremi. 

Zmogljivost in varnost brez kompromisov

Samsung Galaxy S23 serija vključuje najnovejšo Snapdragon 8 Gen 2 mobilno platformo, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost. Baterije v teh telefonih so tudi močne - Galaxy S23 ima 3900 mAh baterijo, Galaxy S23+ 4700 mAh, in najzmogljivejši model, Galaxy S23 Ultra pa se ponaša s 5000 mAh baterijo. Tako lahko telefon uporabljate cel dan, ne da bi se obremenjevali z baterijskim življenjem.

Samsung Galaxy serije S23
Samsung Galaxy serije S23FOTO: Arhiv naročnika

Ne smemo pozabiti niti na varnost. S Samsung Knox sistemom so vaši osebni podatki vedno varni. Z bančnimi karticami, zdravstvenimi podatki in osebnimi gesli za dostop do aplikacij, ni prostora za skrbi. Vaši podatki so varni, zahvaljujoč najnovejšim varnostnim tehnologijam.

Ob čudovitem telefonu, ki je tako šik, ni nič boljše kot srečanje s prijateljicami v vaši najljubši kavarni. Ob skodelici kave ali čaja se lahko pogovarjate o zadnjih modnih trendih, delite nasvete za nakupovanje in seveda, preverite najnovejše posnetke na svojem telefonu. Samsung Galaxy S23 serija vam omogoča, da delite svoje fotografije in ideje z lahkoto, saj se odlično prilega vašemu vsakdanjemu življenju.

Posebna ponudba z izjemnimi darili

V posebni promociji lahko sedaj kupci ob nakupu pametnega telefona Galaxy S23 serije ali Galaxy Z serije prejmejo telefon Galaxy S21 FEob nakupu Galaxy Watch6 serije pa za darilo prejmejo tablični računalnik Galaxy Tab A8. Akcija traja od 12. oktobra do 12. novembra 2023 ali do porabe zalog daril. Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung.

Ne zamudite promocijske ponudbe
Ne zamudite promocijske ponudbeFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Samsung.

  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577