Zadovoljna.si
Tim Kores - naslovna

Novice

Tim Kores je postal očka

N. Č.
03. 10. 2024 18.27
0

Še en znani Slovenec je postal očka. Tokrat se je v popolnoma novi vlogi znašel glasbenik in radijski voditelj Tim Kores, ki je oboževalcem prek družbenih omrežij sporočil veselo novico.

Tim Kores (Kori) in Julija Veleski, glasbenica, ki smo jo spoznali v šovu Slovenija ima talent, sta postala starša. To je njun prvi otrok, na svet pa je privekal v porodnišnici Maribor. 

Monika Avsenik objavila prvo poročno fotografijo
Preberi še
Monika Avsenik objavila prvo poročno fotografijo

Veselo novico sta delila tudi s svojimi oboževalci, ki sta jih o tem, da je novorojenček že tu, obvestila kar prek družbenih omrežij. 

"Najsrečnejši trenutek najinega življenja," sta zapisala ob seriji treh fotografij iz porodnišnice, pod objavo pa so se vsule številne čestitke. 

To je športnik, s katerim znana Slovenka pričakuje otroka
Preberi še
To je športnik, s katerim znana Slovenka pričakuje otroka

"Wooow, čestitke iz srca," je zapisal reper Challe Salle, "Iiiiiii, čestitkeeee, lepa družinicaaa," pa je zapisala pevka zabavne glasbe Nika Zorjan.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

O svojem prvorojencu je sicer Kori že spregovoril za 24ur.com. Zaupal jim je, da sta tako dojenček kot mamica 'super in zdrava', dejal pa je tudi, da ni še povsem dojel, da je zdaj v vlogi očeta. Več si lahko preberete TUKAJ!

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604