Zadovoljna.si
Napitek z ledenim čajem

Novice

To je hit napitek letošnje pomladi

Ma.K.
03. 05. 2023 07.51
0

Ljudje smo po naravi radovedni, a številni to lastnost z leti (ne)zavedno odmaknejo v kot, kar je velika škoda. Radovednost je namreč tista, ki poganja naš svet, nas žene, da preizkušamo nove stvari in se lotimo izzivov, s katerimi odkrivamo sebe ter svet okoli nas. Pri tem gre lahko za velike preizkušnje, kot so skok s padalom, učenje novega jezika ali inštrumenta, ali pa malenkosti, ki popestrijo vsakdan – denimo osvežilni napitki, okusi katerih burijo domišljijo in dajejo svež zagon, da 'zaštartate' novim dogodivščinam naproti!

Življenje se začne na koncu vaše cone udobja. Besede, ki v sebi nosijo več smisla, kot se morda zdi na prvi pogled. Večina nas ima namreč precej monoton vsakdan, a nas kljub temu že najmanjši odstop od ustaljene rutine povsem vrže s tira. A točno to je tisto, kar potrebujete, da obogatite svoje življenje in postanete še boljša različica sebe. Preizkusiti je treba nove stvari in se lotiti na prvi pogled neizvedljivih izzivov, saj vas bo to obogatilo z izkušnjami, ki jih potrebujete za nove zmage ter vam pomagalo odkriti vaše bistvo in prvinsko srečo. 

Prvi korak je najtežji

Vsak med nami bi moral vsakodnevno iskati načine za popestritev svojega vsakdana. Življenje je namreč eno samo in sami odločate o tem, kako dobro ga boste izkoristili. Čas je, da stopite iz cone udobja in poskusite kaj, kar si morda že od nekdaj potiho želite ali pa nekaj čisto novega, drugačnega, izziv za telo in duha. Verjemite, najtežje je začeti. Ko enkrat naredite prvi korak, bo vse steklo samo od sebe, brez naporov in jamranja. Če pa vam na poti do zadanega cilja vendarle kdaj zmanjka motivacije, si jo lahko povrnete z osvežilnimi Sola ledenimi čaji, ki vam pomagajo, da (znova) zaštartate s polno paro. 

Ledeni čaji so TOP osvežitev pomladnih in poletnih dni.
Ledeni čaji so TOP osvežitev pomladnih in poletnih dni.FOTO: Arhiv naročnika

Dobro poznanima okusoma Sola ledenega čaja breskve, ki že leta velja za eno najbolj priljubljenih osvežilnih pijač in s svojim prepoznavnim polnim okusom negazirane izjemnosti breskovega soka, naravnega izvlečka šipka in črnega čaja navdušuje vse generacije, ter brusnice, katere rdeča barva in troglasna simfonija ameriške brusnice, jabolka ter limone že vrsto let kraljuje na vseh domačih mizah, se je sedaj pridružil še Sola ledeni čaj limona, ki je poskrbel za nov val svežine in nemudoma postal hit osvežitev toplih pomladnih ter vročih poletnih dni. 

Vas zanima, kako je nastal?

Nekega sončnega dne se je na najbolj okrogli limoni naokrog pripeljala najbolj izklesana kocka ledu na svetu in rekla: Ej, imava eno super idejo za poletje. Sola Ledeni čaj. Z limono! Beseda je dala okus in limono so stisnili na ožemalniku iz ledu, nato pa ju stopili ter ponudili vsem, ki si želijo zaštartati nekaj novega. No, lahko tudi nekaj že preizkušenega, a na drugačen način. Kot pri Sola ledenih čajih, ki so si v osnovi precej podobni, a se lahko pohvalijo s povsem drugačnimi okusi. 

Zakaj je pravzaprav dobro zaštartati nekaj novega?

Nove preizkušnje ter izzivi so popolna osvežitev vsakodnevne monotone rutine, ki srka življenja iz vas. Verjeli ali ne, več novih in zabavnih stvari, kot jih poskusite, bolj izpolnjeno in zadovoljujoče bo vaše življenje, saj naj bi bili ljudje z vsakim na novo premaganim izzivom ter usvojenim znanjem praviloma srečnejši, bolj pozitivno naravnani, pa tudi bolj vitalni. Če ne preizkusite novih stvari, morda torej nikoli ne boste odkrili svoje strasti, smisla ali moči.

Sola ledeni čaj limona prinaša nov val svežine in je prava izbira, ko želite zaštartati nekaj novega.
Sola ledeni čaj limona prinaša nov val svežine in je prava izbira, ko želite zaštartati nekaj novega.FOTO: Arhiv naročnika

Z majhnimi koraki do velikih ciljev

Ste kdaj razmišljali, da bi se vpisali na tečaj plesa? Ali pa na kakšno vadbo? Morda ustvarjalne delavnice? Ali pa, da bi se naučili igrati kak inštrument in ustvarjali lastno glasbo? Vse našteto lahko preizkusite, če si le dovolite zaštartati! In nikar ne iščite izgovorov v smislu, da imate dve levi roki oziroma nogi ali da nimate motoričnih spretnosti, ker smo v vse našteto prepričani vsi – dokler se dejansko česa ne lotimo in ugotovimo, da se je mogoče vsega naučiti ter navaditi. Čas je, da prenehate iskati izgovore in zaštartate iz svojega povprečnega vsakdana. Življenje je prekratko, da bi vse življenje čepeli na enem mestu in se utapljali v monotoni rutini, brez spominov, zgodb in dogodivščin.

Premagajte strahove, ki vas omejujejo in izkusite kaj novega! Tudi če niste ravno odprti za drastične spremembe v življenju, kar brez skrbi. Začnite z majhnimi izzivi, korak za korakom, in kmalu boste ugotovili, da ste preizkusili nekaj, za kar nikoli niste mislili, da zmorete. Ob tem imejte vedno v mislih, da je tudi neuspeh del življenja in neka nova izkušnja, zato se ga nikar ne sramujte. In nikoli, ampak res nikoli ne obupajte: če ne uspe v prvo, bo pa morda v drugo, tretje ali enkrat pač. Ampak zagotovo bo, ker se vztrajnost vedno obrestuje! 

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493