Zadovoljna.si
Stephanie Rothstein Bruce - 2

Novice

Tako v resnici izgleda trebuh atletinje

J.V.
06. 04. 2016 07.56
27

»Ko pogledam navzdol, vidim strije, ki so tam, da ostanejo,« pravi profesionalna tekačica in mama dveh otrok, ki je z objavami fotografij, ki prikazujejo, kako v resnici izgleda žensko telo po porodu, požela val navdušenja.

 

Porod pogosto spremeni žensko telo, celo telo atletinje, kot je Stephanie Rothstein Bruce. Po dveh porodih je danes njen trebuh takšen kot pri večini mam. Da bi med ženske širila pozitivno sporočilo, dnevno objavlja foto utrinke, s katerimi sporoča, da lahko vsaka žonglira med materinstvom in športom. V eni od objavi je priznala, da je njen trebuh še vedno 'kaos', v drugi pa, da ji po porodu še vedno večkrat uide urin.

»Ko pogledam navzdol, vidim strije, ki bodo ostale, trebušne mišice, ki jih je treba ves čas krepiti, močne noge in stopala, pripravljena, da poletijo,« pravi 32-letna profesionalna tekačica. »Še vedno izgleda kot pravi kaos (trebuh), a počasi se stabilnost in moč vračata v moje jedro.«

Stephanie trenutno trenira za olimpijske igre in upa, da bo prestala kvalifikacije za 10.000-metrski tek kot del ameriške ekipe, obenem pa je tudi mama dveh prikupnih otrok, starih 21 in 6 mesecev. »Fotografije delim, da lahko mame in bodoče mame vidijo, da se lahko vrnejo v formo, imajo velike cilje. So mame, imajo nepravilnosti, ki se jih ne sramujejo in so samozavestne.«

 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561