Zadovoljna.si
Alice Liveing - 3

Novice

To ji je uspelo v 1 letu in njen recept je povsem preprost ...

J.V.
10. 02. 2017 10.06
8

Nova spletna senzacija se imenuje Alice Liveing. Gre za 22-letno dekle, ki je kot 'Clean eating Alice' na družbenem omrežju Instagram osvojila pol milijona sledilcev. In s čim jih je tako navdušila? Večina si jih predvsem želi izklesanega trebuha, kot ga ima Alice, mnogi pa so navdušeni nad njeno dieto, ki ne prepoveduje sladkih pregreh.

Alice je osvojila internet, ko se je odločila, da s svetom deli svojo strast do zdrave hrane in fitnesa. 24-letnici danes sledi že skoraj 180 tisoč ljudi iz celega sveta, z njimi pa ne deli le nasvetov za zdravo prehrano, ampak tudi nasvete za telovadbo in številne selfije.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

In kako je običajna študetnka postala 'fitnes guru'? »Po več letih boja s slabo kožo, utrujenostjo in nezadovoljstvom s svojim videzom sem se odločila, da popolnoma spremenim svoj pristop k hrani,« pravi Alice, ki je začela eksperimentirati s hrano in ugotovila, da je že s tem, ko je spremenila svoj zajtrk, spremenila tudi svoje razpoloženje in imela veliko več energije. Čeprav vsebuje njen jedilnik veliko zelenjave, pa to ne pomeni, da se je odrekla sladicam in podobnim dobrotam, ki si jih še vedno občasno privošči brez slabe vesti. »Ugotovila sem, da je najboljše gorivo za moje telo zdrava in okusna hrana.«

Alice Liveing - 1
Alice Liveing - 1FOTO: Instagram

Alicina prehrana za izklesan in raven trebuh (poleg telovadbe):

Listnata zelenjava: zelenjava je najboljša izbira za vse tiste, ki želijo svoje telo oklestiti odvečnih kilogramov in imeti raven trebuh. Ta je bogata z vitamini, minerali in vlakninami. Zelena solata, špinača in zelje, vse to so odlični dodatki k vašim obrokom.

Jajca: jajca so bogata z beljakovinami in maščobo, zaradi česar ustvarjajo občutek sitosti. Poleg tega pa jih je enostavno kombinirati z drugimi živili.

Ribe: losos, skuša in tuna so bogate z beljakovinami in omega 3 maščobami, ki imajo pozitiven učinek na zdravje srca in ožilja, zmanjšajo tcveganje za nastanek krvnih strdkov in imajo protivnetni učinek.

Njeni nasveti za zdrav prigrizek:

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577