Zadovoljna.si
Samsung Bespoke Jet Complete

Novice

/ Oglas

Vaš zaveznik v boju proti prahu

PR
11. 07. 2024 05.00
0

Domače okolje igra ključno vlogo pri našem zdravju in počutju.

Pravočasno in učinkovito odstranjevanje prahu je bistvenega pomena za ohranjanje čistega in zdravega bivalnega prostora. Samsung Bespoke Jet Complete je vrhunski sesalnik in vaš najboljši zaveznik v boju proti prahu. Poglejmo, kako vam ta sesalnik pomaga ohranjati brezhibno čist dom.

Napredna filtracija za čistejši zrak

Prah ni samo estetski problem – lahko povzroči ali poslabša alergije in težave z dihali. Samsung Bespoke Jet Complete poskrbi, da prah po sesanju ne ostane v zraku s čistilno postajo "vse v enem". Ta postaja poskrbi, da vam po sesanju ni treba prazniti posode za prah ali menjati vrečke, saj samodejno izprazni posodo za prah. To stori z uporabo Air Pulse tehnologije, ki  poskrbi, da v zrak ne uide praktično nič prahu, saj ujame kar 99,999 odstotkov prašnih delcev. Poleg tega pa lahko 0,5-litrsko posodo za prah po vsaki uporabi operete pod tekočo vodo.

Za izjemno čistočo, tudi zraka, med sesanjem skrbi 99,999-odstotni večslojni filtracijski sistem, ki prav tako ujame 99,999 odstotkov prahu, ciklonska šoba pa ujame majhne delce kot sta cvetni prah in  pršice hišnega prahu. To pomeni, da lahko zrak v vašem domu postane tako čist kot vaša tla.

Bespoke Jet Complete
Bespoke Jet CompleteFOTO: Arhiv naročnika

Lahek in izredno prilagodljiv

Bespoke Jet Complete tehta le 1,44 kilograma. Njegova lahka zasnova zagotavlja maksimalno uporabnost in zmanjšuje obremenitev zapestij. Tako lahko z lahkoto čistite po vsej hiši, vključno s površinami stolov in kavčev, na vrhu omar in miz, ob okenskih žaluzijah, pod napravami in po stopnicah. Za še lažji dostop do različnih kotičkov vašega doma poskrbi teleskopska cev. Teleskopska cev omogoča kar tri različne dolžine, zato lahko podaljšate ali spustite palico na optimalno višino in tako težko dosegljivi kotički ne bodo več problem.

Močan in vzdržljiv

Če radi gostite prijatelje, pa verjetno malo manj radi čistite za njimi, ko se poslovijo. Sesalnik Bespoke Jet Complete z lahkoto opravi z vsemi površinami in vso umazanijo in po domači zabavi. Z zmogljivim digitalnim inverterskim motorjem, ki zagotavlja do 210 W sesalne moči, je kos vsaki umazaniji. V notranjosti je ciklonska struktura pretoka Jet Cyclone, ki to sesalno moč kar najbolje izkoristi za učinkovito pobiranje delcev, hkrati pa zmanjšuje izgubo sesalne moči, zaradi česar ni treba istega območja sesati večkrat. 

Bespoke Jet Complete
Bespoke Jet CompleteFOTO: Arhiv naročnika

Če je potrebno, sesalnik Bespoke Jet Complete tla tudi pomije. Z razpršilnim vrtečim nastavkom Spray Spinning Sweeper hitro odstrani vse razlite tekočine. Nastavek uporablja dvojne vrteče se mokre blazinice, ki se zavrtijo 260-krat na minuto. Trda tla se spet svetijo s hitrim odstranjevanjem razlitih tekočin in mikrobov s pomočjo antibakterijskih blazinicam iz mikrovlaken za večkratno uporabo. 

Brezskrbnost za prihodnost

V prihodnjih letih se lahko zgodi marsikaj, a z napravami Samsung imate eno skrb manj. Izbrani modeli bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov so zdaj na voljo z razširjeno garancijo, ki vam zagotavlja mir in zanesljivost dolgo po tem, ko ste jih prinesli domov.

Za določene modele Samsung sesalnikov kupljenih med 15. februarjem in 31. decembrom 2024, vam ponujamo 3-letno garancijo. Garancija vključuje 2 leti standardne garancije in 1 leto dodatne komercialne garancije. 

Več informacij o Samsung gospodinjskih aparatih in dodatni garanciji najdete tukaj.

Izkoristite posebno ponudbo za Bespoke Jet Complet sesalnik!
Izkoristite posebno ponudbo za Bespoke Jet Complet sesalnik!FOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je Samsung. 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493