Zadovoljna.si
Je kir ke riku?

Novice

Ne zamudite teh julijskih novosti na VOYO!

Zadovoljna.si
19. 07. 2024 05.00
0

Vročinski val je popoln izgovor, da se umaknete v senco ali zavetje doma in uživate v televizijskih, filmskih ter športnih poslasticah. Za vas smo pripravili seznam vseh novosti, ki prihajajo na VOYO v zadnjih tednih julija, in ki bodo razveselili mnoge različne okuse.

Umetna inteligenca: Še pod kontrolo? (Panorama: Are You Scared Yet, Human?), angleški dokumentarni film, 2021, 16. 7.

Umetna inteligenca: Še pod kontrolo?
Umetna inteligenca: Še pod kontrolo?FOTO: VOYO

Umetna inteligenca spreminja naš svet, od Amazonove Alexe do izboljšav pri zdravljenju raka. Toda vodilne tehnološke strokovnjake iz Silicijeve doline skrbi prihodnost, ki jo ustvarjamo. Kitajska je obljubila, da bo do leta 2030 postala svetovna velesila na področju umetne inteligence, kar bo sprožilo novo tekmo z Ameriko. Obe državi vlagata milijarde v najsodobnejšo vojaško tehnologijo, vključno z avtonomnim orožjem. Umetna inteligenca bi lahko prinesla zlato dobo, vendar strokovnjaki opozarjajo, da lahko brez nujne zakonske ureditve izgubimo nadzor nad umetno inteligenco, kar bi nas po njihovem mnenju moralo skrbeti.

To je športnica, ki je vznemirila svet tenisa
Preberi še
To je športnica, ki je vznemirila svet tenisa

Srce prvakov (Heart of Champions), ameriški film, 2021, 19. 7.

Srce prvakov
Srce prvakov FOTO: VOYO

Zadnje mesto na državnem prvenstvu vnese razdor v univerzitetno veslaško ekipo in vodi do nenehnih konfliktov. V novi sezoni ekipa dobi novega trenerja, vojaškega veterana Murphyja, ki želi odkriti njihov potencial in jim pomagati, da se končno premaknejo z mrtve točke. S pomočjo svojih izkušenj in nekonvencionalnih metod jim pomaga pri premagovanju rivalstev in osebnih težav ter pri mladih skuša okrepiti timski duh, da bi nekoč postali prvaki ...

Slovenska igralka razkrila skrivnosti svojega mladostnega videza
Preberi še
Slovenska igralka razkrila skrivnosti svojega mladostnega videza

Je kir ke riku? Poharska komedija, slovenski film, 2023, 21. 7.

Je kir ke riku?
Je kir ke riku?FOTO: VOYO

"Je kir ke riku?" je film, ki prikazuje idilično vasico in zabavne pripetljaje, ki se lahko dogodijo le pravim Pohorcem. V idilično, na videz zaspano vasico pod Pohorjem pride Ljubljančan Gašper. Po dolgem času ga domov pripelje njegovo dekle Ana. Njun obisk sprva vznemiri njeno tradicionalno kmečko pohorsko družino, očeta Franca, teto Treziko ter sestrični Jolando in Klavdijo. Nato se nemir preseli še na Aninega bivšega fanta, klenega Pohorca Toneta. Gašper pooseblja vse, kar se Pohorcem upira, zato se ga sklenejo čim prej znebiti. Kako? Na veliko precej zabavnih načinov. Jim bo uspelo?

Aleš Valič ponosen na priljubljenost svojega lika iz Skrito v raju
Preberi še
Aleš Valič ponosen na priljubljenost svojega lika iz Skrito v raju

Kralji ulice (Street Kings), ameriški film, 2008, 23. 7.

Kralji ulice
Kralji uliceFOTO: VOYO

Tom Ludlow je policijski veteran in vdovec, ki je bil na ulicah Los Angelesa priča že marsikateremu zločinu. Ko v akciji umre njegov sodelavec, nadrejeni pa sumijo, da je za umor kriv prav on, je Tom odločen oprati svoje ime. Medtem Tomu na vsakem koraku sledi preiskovalec Biggs, ki je odločen, da bo prišel zadevi do dna.

Slovenska igralka priznala, da je končno našla tisto, kar je iskala
Preberi še
Slovenska igralka priznala, da je končno našla tisto, kar je iskala

Na krilih orlov  (On Wings of Eagles), ameriški film, 2016, 26. 7.

Na krilih orlov
Na krilih orlov FOTO: VOYO

Biografija škotskega atleta Erica Liddella beleži čas po tem, ko je na olimpijskih igrah v Parizu leta 1924 dobil dve kolajni za tek. Liddell se je vrnil na Kitajsko, kjer se je rodil staršem misijonarjem, se skromno izogibal slavi in delal kot učitelj v šoli. Leta 1937 so Japonci zavzeli Kitajsko in kmalu zatem je svet zajela nova velika vojna. Liddell in njegov prijatelj Xu Niu, član uporniškega gibanja, sta se zavedala naraščajoče nevarnosti, zato je Liddell poslal svojo soprogo Florence in obe hčeri na varno v Kanado. Z razvitim čutom za odgovornost in dolžnost je Liddell ostal na Kitajskem, da bi pomagal civilnim žrtvam vojne. Njega in mnoge druge tujce so Japonci zajeli kot vojne ujetnike in jih poslali v eno od številnih taborišč. Še pred japonsko vdajo je Liddell umrl zaradi možganskega tumorja,  a je njegovo sporočilo upanja postalo nesmrtno.

Slovenska igralka priznala, da je končno našla tisto, kar je iskala
Preberi še
Slovenska igralka priznala, da je končno našla tisto, kar je iskala

Marmaduke (Marmaduke), ameriška komedija, 2010, 31. 7.

Marmaduke
MarmadukeFOTO: VOYO

V filmski priredbi znanega stripa o velikanskem psu Marmaduku spremljamo Phila Winslowa, ki se s svojo ženo, tremi otroki in psom Marmadukom iz Kansasa preseli v sončno Kalifornijo, kjer dobi službo v tovarni za proizvajanje pasje hrane. Marmaduke, ki je zaradi svoje velikosti vedno veljal za čudaka in odpadnika, končno zaživi v okolju, kjer velja za običajnega psa, spotoma pa svojim gospodarjem pomaga pri težavnem prilagajanju na novo življenje.

Gozd strahov navdušil žirijo na Amerika ima talent
Preberi še
Gozd strahov navdušil žirijo na Amerika ima talent

Otok ljubezni (Love Island), 10. sezona angleškega resničnostnega šova, 28. 7.

Otok ljubezni
Otok ljubezniFOTO: VOYO

Resničnostni šov, v katerem sledimo ljubezenskim dogodivščinam privlačnih žensk in moških, poln strasti in nepričakovanih preobratov, se vrača z deseto sezono. Mladi samski se bodo ponovno podali na pot iskanja ljubezni, pri čemer ne bo manjkalo vročih romanc, drame, prepirov in presenetljivih preobratov. Tekmovalci morajo osvojiti srca občinstva, če želijo ostati na rajskem otoku, saj gledalci odločajo, kdo bo ostal in kdo zapustil vilo. Bo na koncu zmagala prava ljubezen ali je vse skupaj zgolj igra? Tokrat bo šov vodila nova voditeljica Maya Jama.

Brez tega modnega kosa Nuša Lesar ne bi zmogla
Preberi še
Brez tega modnega kosa Nuša Lesar ne bi zmogla

Vsi ljubitelji športa pa ne spreglejte KSW 96 – Martial Arts Confrontation, 20. 7., in Superbike Češka, 20.–21. 7.

KSW 96 – Martial Arts Confrontation
KSW 96 – Martial Arts ConfrontationFOTO: VOYO
Saška: 'Ko se vračam od prijateljev, skoraj nikoli ne grem peš'
Preberi še
Saška: 'Ko se vračam od prijateljev, skoraj nikoli ne grem peš'
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

V poletnih dneh se otroci lahko še bolj brezskrbno prepustijo zabavi in raziskovanju skozi razburljive svetove risanih junakov, ki jih najdejo v pestrem izboru na VOYO. V spodnjem članku smo pripravili seznam najbolj priljubljenih risank in prihajajoče novosti, ki jih lahko pričakujete v juliju.

Potopite se v pravljični svet risanih junakov na VOYO
Preberi še
Potopite se v pravljični svet risanih junakov na VOYO
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 576