Zadovoljna.si
Vrnitev v igro

Oddaje

To je športnica, ki je vznemirila svet tenisa

Zadovoljna.si
04. 07. 2024 11.32
0

Vsi ljubitelji športnih serij ne zamudite nove britanske serije Vrnitev v igro na VOYO. Mlada teniška igralka Justine Pearce doživi ponižujoči padec na svetovnem odru. Leta kasneje pa teniški svet pretrese huda obtožba, ki jo je usmerila proti svojemu nekdanjemu trenerju Glennu Lapthronu.

Od danes, 4. julija, lahko na VOYO spremljate prvo sezono angleške serije Vrnitev v igro, kjer spremljamo zgodbo mlade športnice Justine Pearce, ki jo igra Ella Lily Hyland, in njenega odnosa s trenerjem Aidanom Turnerjem v vlogi Glenna Lapthorna. Justine je bila dinamična mlada športna zvezdnica, ki je prehodila izjemno uspešno pot v svetu Grand slama. Njena tesna vez s trenerjem Glennom je trajala vse do tragičnega konca kariere na polfinalu French Opna.

Tragična zgodba znane igralke, ki je bila žrtev zlorabe
Preberi še
Tragična zgodba znane igralke, ki je bila žrtev zlorabe
Spoznala sta se na zmenku na slepo, na isti dan sta se poročila
Preberi še
Spoznala sta se na zmenku na slepo, na isti dan sta se poročila

Nekaj let kasneje, po ponižujočem padcu na svetovnem odru, se v Justinino življenje vrne trener Glenn s svojo novo varovanko Gianluco Barzaghi, s katero sta zmagala na French Opnu. Justine izreče eksplozivno obtožbo proti Glennu, s čimer želi razkriti, da je svet tenisa prepleten z lažmi, prevarami in bojem za nadzor.

Mlada talentirana športnica Justine doživi tragičen konec kariere na polfinalu French Opna.
Mlada talentirana športnica Justine doživi tragičen konec kariere na polfinalu French Opna.FOTO: VOYO

Pisateljica Hania Elkington je v intervjuju za tuje medije razkrila, da jo odnos med igralko in trenerjem v tenisu izjemno fascinira, saj gre za deljenje mladega ženskega telesa, ki ne pripada samo športnici, ampak tudi njenemu spremstvu. "Pogosto se sprašujem, kje so postavljene meje glede identitete in lastništva telesa pri individualnih športih, kot je tenis, kjer skupaj bivata v hotelih, potujeta skupaj in si izmenjujeta obiske v hišah drug drugega," je povedala Elkingtonova.

Justine izreče težko obtožbo proti Glennu, s čimer želi razkriti, da je svet tenisa prežet z lažmi, prevarami in bojem za nadzor.
Justine izreče težko obtožbo proti Glennu, s čimer želi razkriti, da je svet tenisa prežet z lažmi, prevarami in bojem za nadzor.FOTO: VOYO
Vzel ji je oba otroka, zdaj ga je doletela karma
Preberi še
Vzel ji je oba otroka, zdaj ga je doletela karma

Dodala je, da so pritiski in zahteve na mlade športnike izjemno veliki, kar pogosto pomeni, da nimajo običajnih socialnih skupin okoli sebe in imajo zato zelo intenziven odnos z odraslimi, ki jih deloma vzgajajo. "Upam, da bodo ljudje po ogledu pridobili novo razumevanje, kako je biti mlad in obkrožen z odraslimi, kako se počutiti izgubljeno, preobremenjeno in neopaženo," je dejala Elkingtonova in dodala, da si želi, da bodo gledalci skozi zahtevno zgodbo odnesli sporočilo upanja in preživetja.

V seriji bomo priča boju za moč med trenerjem Glennom in njegovo nekdanjo varovanko Justine.
V seriji bomo priča boju za moč med trenerjem Glennom in njegovo nekdanjo varovanko Justine.FOTO: VOYO
7 razlogov, zakaj ženske privlačijo starejši moški
Preberi še
7 razlogov, zakaj ženske privlačijo starejši moški

Največji teniški turnir Wimbledon, ki bo potekal do 14. julija, je letos povečal svoj nagradni sklad. Gostiteljica tega znamenitega turnirja 'All England Lawn Tennis Club' je nedavno razkrila, kaj čaka zmagovalce 137. izvedbe Wimbledona. Več podrobnosti si lahko preberete v spodnjem članku.

Toliko bo letos zaslužil zmagovalec Wimbledona
Preberi še
Toliko bo letos zaslužil zmagovalec Wimbledona
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493