Zadovoljna.si
MASS na LJFW

Novice

/ Oglas

Vroči trendi obutve na LJFW

PR
09. 10. 2024 05.00
0

Na otvoritveni dan letošnjega Ljubljanskega tedna mode (LJFW) je na modni reviji svojo kolekcijo čevljev predstavil tudi Mass.

Mass, trgovec z najbolj pestro in široko ponudbo obutve v Sloveniji, je s svojo kolekcijo na LJFW pokazal ključne trende te jeseni in zime. V trgovinah Mass lahko najdete bogat nabor ženske, moške in otroške obutve, ki sledi najnovejšim modnim smernicam. Na modni pisti LJFW so izstopali čevlji priznanih znamk, kot so Steve Madden, Liu Jo, Guess, New Balance in s.Oliver. Te znamke so sinonim za drzne, a nosljive modele, ki združujejo eleganco in udobje ter poskrbijo, da smo za vsako priložnost obuti po zadnji modi.

Mass na LJFW
Mass na LJFWFOTO: Arhiv naročnika

Katere trende smo videli na modni pisti LJFW?

Eden izmed najbolj izstopajočih trendov te sezone so čevlji v stilu Mary Jane. Ta retro klasika je v novih kolekcijah ohranila pridih nostalgije, a v sodobni preobleki. Pri nekaterih modelih najdemo tudi robustnejše detajle, kot na primer vpadljiv gumijast podplat. Na modni pisti Ljubljanskega tedna mode so izstopali modeli za vse, ki obožujejo eleganco. Poleg tega letos v kolekcijah elegantne ženske obutve prevladujejo lakasti čevlji in modeli, okrašeni s kamenčki, ki so pravi modni kos za posebne priložnosti. Pri Massu so na LJFW predstavili balerinke, superge in salonarje, ki s svojim bleščečim videzom pritegnejo poglede in nadgradijo vsak outfit. V hladnejših dneh so gležnjarji in škornji nujni del vsake garderobe. To sezono so vroč trend kavbojski gležnjarji, vendar pa v letošnji ponudbi trgovin Mass najdete obutev za vsak okus in za vsako priložnost – od robustnejših gležnjarjev za casual stajlinge do elegantnih modelov s peto. Vodilo je vedno enako: udobje in trendovski videz za vsak dan.

Mass na LJFW
Mass na LJFWFOTO: Arhiv naročnika
Mass na LJFW
Mass na LJFWFOTO: Arhiv naročnika
Mass na LJFW
Mass na LJFWFOTO: Arhiv naročnika

Retro superge so kombinacija udobja in stila

Posebno mesto imajo to jesen in zimo retro superge, ki dobesedno vladajo v stajlingih za različne priložnosti. Spretnim modnim navdušencem uspe te superge odlično skombinirati tudi z elegantnejšimi kosi oblačil. Tudi v trgovinah Mass bodo ljubitelji teh ženskih in moških superg z nostalgičnim pridihom prišli na svoj račun, saj je v ponudbi zares veliko modelov. Med njimi najdemo superge z rjavim gumijastim podplatom in robustnejše "Dad sneakers" superge, ki so na voljo v različnih barvnih kombinacijah – od nevtralnih do svetlo zelenih in roza odtenkov.

Mass na LJFW
Mass na LJFWFOTO: Arhiv naročnika
Mass na LJFW
Mass na LJFWFOTO: Arhiv naročnika

Naročnik oglasa je MASS, d. o. o. 

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604