Zadovoljna.si
Zoe Sag

Novice

Pravijo, da je njen selfie škandalozen, poglejte, zakaj

J.V.
30. 03. 2016 08.16
20

Zoe Sag je 25-letna blogerka iz Velike Britanije je ena najbolj priljubljenih YouTuberk na svetu. Z objavami videoposnetkov zasluži do 70 tisoč evrov mesečno, na naslovnicah svetovnih medijev pa se je znašla po zaslugi selfija, ki ga je pred kratkim objavila na Snapchatu in so ga mnogi označili za 'škandaloznega'.

Zoe Sag
Zoe SagFOTO: Instagram

Selfie, ki ga je posnela za lahko noč iz postelje se je mnogim zdel sporen zato, ker se na njem vidijo njene spodnjice in nekaj centimetrov razgaljenega trebuha. Zoe je na družbenem omrežju sprožila pravi škandal in val negativnih komentarjev. Njeni oboževalci so jo napadli, ker naj bi jih s svojim obnašanjem razočarala.

»Žal mi je, da se moja mlajša sestra zgleduje po tebi, to je sramota,« je le eden od komentarjev na Twitterju. Mnogi se strinjajo, da je prizor dekleta, ki ni niti malo izzivalen, v spodnjem perilu tako neprimeren, da ga je treba prepovedati. Kmalu so se v zgodbo vključili tudi mediji.

Britanski tabloid Sun je zapisal, da je Zoe objavila 'škandalozno' fotografijo in da je s tem izgubila svojo 'nedolžnost'. Zanimivo je, da so se ji v bran prvi postavili moški in ne ženske, in sicer s selfiji iz postelje v spodnjicah.

Zoe je sicer ena najbolj priljubljenih britanskih vlogerk, ki v svojih video objavah deli nasvete o frizurah, modi, ličenju in nohtih. Na mesec objavi povprečno pet videov in z njimi zasluži do 70 tisoč evrov. Na YouTubeu, kjer objavlja pod vzdevkom Zoella, ji sledi več kot 10 milijonov ljudi z vsega sveta, svoj profil pa je odprla leta 2009.

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604